. Ma Ervin napja van.
XXIII. gálaműsor gyermekszereplőkkel
2016-11-30 04:26:49
XXIII. gálaműsor gyermekszereplőkkel

XXIII. gálaműsor gyermekszereplőkkel

Idén is rangos gálaműsort állítottak össze gyermekszereplőkkel a „Gyermekek a Gyermekekért" gálaműsorban, melynek helyszíne a Hírös Agóra Kulturális Központ volt.

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

 

 



Kecskemét városvezetése nevében a köszöntőt Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere mondta.

- Felemelő érzés itt ezzel a közösséggel együtt ünnepelni: 23. alkalommal - mondta Kecskemét polgármestere. Majd így folytatta: - Azt gondolom, hogy ez a városunk óriási eredménye, hogy 23 év után is a tradíciókat, a hagyományokat megőrizve, mindig megújulva, mindig gyönyörű szép, csillogó szemű, mosolygós fiatal tehetséges diákokkal és pedagógusokkal, szülőkkel együtt ünnepelhetünk és készülhetünk a karácsonyra.

 

Szemereyné Pataki Klaudia kiemelte, hogy nem csak egy jótékonysági est a Gyermekek a Gyermekekért gála. Hanem tehetséges, jó cselekedetet felmutató, fiatal csillagokkal ünnepelhetnek a nézők a műsorban. Idén kereken 404 fiatal tehetséggel.

 

A gálaest szereplői - mint közismert - kecskeméti diákok, diák művészeti csoportok és szólisták voltak. Összesen 36 műsorszámban 404 szereplő lépett fel a több órás program során. A műsort Sirkó László színművész rendezte.

 

A gálaest bevételét a kecskeméti szociálisan rászoruló gyermekek karácsonyi ajándékozására fordítja majd a Városi Szociális Közalapítvány.

Utoljára frissítve: 2016-11-30 04:35:55

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>