. Ma Zita napja van.
Új elnökséget választott a Bács-Kiskun Megyei Fidelitas
2013-10-06 20:45:03
Új elnökséget választott a Bács-Kiskun Megyei Fidelitas

Új elnökséget választott a Bács-Kiskun Megyei Fidelitas

Kiskőrösön tartotta meg tisztújító gyűlését a Bács-Kiskun Megyei Fidelitas. A megválasztott elnökségben új elnök és alelnökök kezdik meg a munkájukat. „A megyei csoportok rendbetételéhez és a választási kampányra való felkészüléshez egy friss, lendületes és aktív csapat szükséges és ezzel a tisztújítással ez meg is történt.” – nyilatkozta Tiszavölgyi Ádám, az újonnan megválasztott megyei elnök, aki eddig a kecskeméti csoport ügyvezető alelnökeként tevékenykedett.

 
 

Három alelnök került az elnök mellé: Salamon Judit (Kalocsa), Farkas Dániel (Kiskunhalas) és Gmoser István (Kiskőrös). A Fidesz Bács-Kiskun Megyei Választmányába Tiszavölgyi Ádámot delegálták. Megválasztották a választókerületi koordinátorokat is, akiknek szintén jelentős feladataik lesznek a jövőben.

 

Az 1. választókörzetben Vass Viktor; a 2. vk-ben Szöllősi Szabolcs; a 3. vk-ben Szekeres Éva; a 4. vk-ben Kiss Melinda; az 5. vk-ben Farkas Dániel; a 6. vk-ben Salamon Judit lett a koordinátor.

 

A tisztújítás után Szedmák Tamás, a Fidesz regionális pártigazgatójának munkatársa köszöntötte a fiatalokat, majd korábban megyei elnökként és országos alelnökként megszerzett tapasztalatait osztotta meg a választmánnyal. Kiemelte, hogy az elmúlt fél évben sok csoporthoz ellátogatott a Dél-alföldi régióban. Elmondta, hogy szükség van a fiatalokra a kampány során és ehhez egy ütős, hatékony csapatot kell megalkotni a megyékben. Ezek mellet a Fidesszel szorosan együttműködve kell, hogy dolgozzanak az elnökségi tagok és a választókerületi koordinátorok is.

 

 

Zárásként Nemcsik Mátyás, a Fidelitas országos alelnöke gratulált az új elnökségnek és beszámolt arról, hogy Kerényi Jánossal, a Fidesz regionális pártigazgatójával és munkatársával, Szedmák Tamással történt korábbi egyeztetések után együttműködést kíván kezdeményezni a Fidelitasban regionális szinten. „A szervezet hatékonyságának növelése érdekében kezdeményeztem egy Dél-Alföldi Regionális Együttműködési megállapodást, melyet a három megyei elnök és a régiót képviselő másik két országos alelnök kollégámmal írunk alá. Az együttműködés kiemelten a kampányban való hatékonyabb munkavégzésre, választókerületi munkaszervezésre és tervezésre irányul.” – számolt be a Kecskeméti Hírhatárnak Nemcsik Mátyás.

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2013-10-07 13:49:38

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>