. Ma Ervin napja van.
Teniszpályás luxusbirtoka van a pedagógus Borkainénak
2019-10-11 14:40:48
Teniszpályás luxusbirtoka van a pedagógus Borkainénak

Teniszpályás luxusbirtoka van a pedagógus Borkainénak

Teniszpályával és istállóval is rendelkező birtoka van Sokorópátkán a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt (54) győri fideszes polgármester feleségének – írta a Facebookon Hadházy Ákos (45) független parlamenti képviselő. A politikus szerint a fegyveres őrökkel őrzött birtok hat összevásárolt telekből állt össze és ennek igazolásaként a tulajdoni lapról is töltött fel képet.

Borkainé Havassy Myrtill telkén – írja Hadházy – néhány évvel ezelőtt még semmi nem volt, 2012 óta azonban felhúztak egy központi épületet, valamint van istálló, karám, szőlő és egy kiserdő is található. Sőt, a politikus állítólag azt hallotta a háznál dolgozó építőmunkásoktól, hogy egy jakuzzit is építettek, valamint azt, hogy az egész, 4 hektáros területet alagcsövezték, amelynek a költsége több tízmillió forint.

 


Jóban–rosszban. Borkainé Havassy Myrtill a jobboldalon.

 

„Ha nem is olyan nagyszabású, mint a Főnök kastélyai és bunkerje Alcsúton, azért az már most látszik, hogy méltó a velejéig korrupt fideszes elithez, méltó az adriai bulikhoz és méltó a semmiért havi egymilliót kaszáló gyermekhez is.

 

Az információt egy ott dolgozó építőmunkástól hallottam, szerinte pl. az egész területet alagcsövezték (csak ennek költsége több tízmillió), gyönyörű jakuzzit is építettek bele, a teniszpálya pedig ugye kívülről is látszik, csakúgy, mint a szőlőskert a hegyoldalban.

 

Sajnos ez nem nagyon tud máshogyan összejönni, mint ha azok az információk a táskákban a maldív és horvát bankokba szállított pénzekről valóban igazak.

 

Ezek a képek még inkább bizonyítják: azon a jachton nem az volt a baj, hogy az urak kétes erkölcsű fiatal hölgyekkel játszottak, hanem hogy a hölgyek rossz erkölcsű, öregedő urakkal szórakoztak.

 

Mégegyszer ki kell mondani: ez az ügy nem a fellációról, hanem a korrupcióról szól! Kőkeményen.” – írja Hadházy.

 

Mint kiderült, a jachtos orgiákra járó Borkai Zsolt polgármester 20 éves fia is részt vett apja kétes üzelmeiben: 2015 óta munka nélkül havi egymilliós fizetést vesz fel egy baráti cégnél.

 

(Forrás és további képek: Facebook)

Utoljára frissítve: 2019-10-11 14:45:38

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>