. Ma Ervin napja van.
Szép és időtálló kaspók és virágtartók
2023-05-10 11:25:30
Szép és időtálló kaspók és virágtartók

Szép és időtálló kaspók és virágtartók

A teret remekül díszítheted velük, emellett pedig a kaspókkal és a virágtartókkal is nemcsak kellemes és éltető környezetet adhatsz növényeidnek, hanem még stílusosabbá is teheted otthonodat.

 

Dekorálnak és védelmet is adnak

 

Ahogy az otthonod vagy az irodád belső tereiben, úgy a teraszodon és az erkélyeden sem mindegy, hogy milyen miliőt teremtesz. A harmonikus, kellemes hangulatú környezet megteremtéséhez meríts ihletet a DODO kaspók és virágtartók kínálatából.

 

Nagyon lényeges, hogy a minket körülvevő levegő megfelelő koncentrációban tartalmazza az éltető oxigént, amihez nagy segítséget kaphatunk zárt terekben a szobanövényeinktől. Mindannyian tanultunk az iskolában a fotoszintézisről: napfény hatására a növények szén-dioxidot vesznek fel, majd utána oxigént szabadítanak fel. Mi, emberek pedig oxigént veszünk fel, és szén-dioxidot bocsátunk ki.

 

Ezt a csuda jó és hasznos csapatmunkát te is támogathatod, ha a növényeidet jó minőségű és szép kaspókba vagy virágtartókba ülteted, valamint megfelelően ápolod őket. Amellett, hogy kiválóan dekorálnak, még sokféle kellemetlen tünetet is elkerülhetsz így.

 

Szebb, jobb és hatékonyabb a tér a zöldekkel

 

Sokaknak egy növények nélküli tér nagyon kopárnak és ridegnek hat. Manapság már több orvosi szobába is tesznek pár szobanövényt, hogy sokkal barátságosabb legyen a hangulat. Vizsgálatokkal igazolták már, hogy sokkal jobb a lelki és fizikai tűrőképességünk, ha sok zöld növény vesz körbe minket.

 

Miért ne használnád ki ezt az értékes információt arra, hogy a saját tereid virágokkal öltöztesd fel? Kell hozzá néhány szép és stílusos kaspó, virágcserép vagy virágtartó állvány, és jöhetnek is a hangulatjavító zöldek. Ugyanez igaz a munkahelyekre és az iskolai tantermekre is, ahol még a teljesítmény és a koncentrálóképesség is javulhat a kedvesebb és izgalmasabb zöldekkel teli terekben.

 

Növényeket kintre is

 

Mind beltéren, mind kültéren érdemes arra törekedned, hogy a választott cserepek, kaspók és virágtartók harmonizáljanak az ott uralkodó stílussal, hogy mindenképp kellemes legyen az összhatás. Persze kintre csakis strapabíró és masszívabb darabokat válassz. Nemcsak a szél és az eső támadásainak kell ellenállniuk, hanem a napfény gyilkos UV-sugarainak is. Ezt csakis a jó minőségű daraboktól várhatod. 

 

Tavasztól őszig már sokkal több időt tölthetünk a teraszon vagy az erkélyen a kellemes időben, így a szobanövényeink is kiköltözhetnek oda a melegebb hónapokra. Tedd hát őket szép kinti kaspókba vagy virágtartókba, hogy megóvd a felborulástól, hadd díszítsék ott is a teret. Télen így sokkal jobban védenek majd bent is.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>