. Ma Ervin napja van.
Személy-, vagyonvédelmi kiállítás és szakmai konferencia a MALOM központban
2014-10-10 07:05:12
Személy-, vagyonvédelmi kiállítás és szakmai konferencia a MALOM központban

Személy-, vagyonvédelmi kiállítás és szakmai konferencia a MALOM központban

„A közbiztonság közös ügyünk" címmel rendezett a MALOM bevásárló központban, valamint a MALOM Moziban személy-, vagyonvédelmi kiállítást és szakmai konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.









A csütörtök reggel megnyílt kiállítás céljaként azt jelölték meg, hogy a lakosság számára forgalmas, nagy látogatottságú helyen mutassák be mindazon vagyonvédelmi megoldásokat, módszereket, melyek figyelembevételével, alkalmazásával elkerülhető, hogy vagyon elleni bűncselekmények áldozatává váljunk.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Célja volt továbbá az is, hogy az érdeklődő állampolgárok, a vagyonvédelmi szakma, a polgárőrség képviselői, a rendőrség, a társszervek és hatóságok munkatársai megismerjék a vagyonvédelem legújabb technikáit, eszközeit. A kiállítás megnyitón részt vettek Szabó Vendel rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese, Csikós Péter, a MALOM Management Kft. biztonságiszolgálat-vezetője, Dr. Fekecs Dénes, SZVMSZK Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke és Madari Róbert rendőr-alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vagyonvédelmi szakvonalvezetője.

 

A kiállítással párhuzamosan rendezett szakmai konferencia lehetőséget biztosított a személy- és vagyonvédelemben érintett, érdekelt szervezetek, hatóságok, vállalkozások számára, hogy közös fórumon értekezzenek a téma jelen helyzetéről. Továbbá megismerhessék azokat a tendenciákat, módszereket, melyek ismeretével tovább lehet javítani a lakosság szubjektív biztonságérzetét, a települések közbiztonságát.

 

A konferencia egyik előadója a bűnmegelőzés egy új aspektusát, az építészeti bűnmegelőzést mutatta be a hallgatóság számára. Ez a módszer az épített környezet ki-, illetve átalakításával teszi kockázatossá a településeken, településrészeken vagyon elleni bűncselekmények elkövetését.

 

A kiállítás minden érdeklődő számára ingyenes volt.


Utoljára frissítve: 2014-10-10 07:10:23

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>