. Ma Ervin napja van.
Sikeres volt a tél végi séta a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban
2017-02-25 21:39:39
Sikeres volt a tél végi séta a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Sikeres volt a tél végi séta a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Minden előzetes várakozást felülmúlt az érdeklődők száma a Hírös Sport Nonprofit Kft. a Benkó Zoltán Szabadidőközpont és a Kiskunsági Nemzeti Park által szervezett közös tél végi sétán a szabadidőközpontban. Szombaton délután mintegy kétszázan indultak el a 7 kilométeres sétára.



Eredetileg nem „Tél végi", hanem „Téli sétának" nevezték a programot, mely a Hírös Sport Nonprofit Kft. idén indított új sorozata, az „Évszakos séták" első eseménye volt. Az időjárás azonban kedvezően tréfálta meg a szervezőket. Amikor ugyanis elkezdték a program reklámozását, még jég fedte a záportározó tavat (sőt még két napja is), majd jött a hirtelen meleg, most szombaton pedig már akár rügyeket is mutathatott a fákon a sétavezető, Lendvai Mária, a Kiskunsági Nemzeti Park környezeti-nevelési referense. Az időjárás remek volt, és nem csak az ismertető magyarázatokat, hanem a tavaszias napsütést is élvezték a séta résztvevői.

A február 25-ei első program célja az volt, hogy ismerjék meg az emberek a szabadidőközpont kapcsán, milyen jelentősége van egy alföldi városban egy viszonylag nagy területű összefüggő zöldfelületnek, ahol nagy kiterjedésű vízfelület is van. Ezek fontos szerepet játszanak, mivel párásítják a levegőt és az oxigéntermelésben is segítenek. Emellett az aktív kikapcsolódást és pihenést is biztosítják.

Utoljára frissítve: 2017-02-25 21:41:04

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>