. Ma Zita napja van.
Óriási sikere volt idén is a Kadafalvi Falu- és Szüreti Napnak
2016-09-11 02:19:33
Óriási sikere volt idén is a Kadafalvi Falu- és Szüreti Napnak

Óriási sikere volt idén is a Kadafalvi Falu- és Szüreti Napnak

Óriási sikere volt idén is a Kadafalvi Falu- és Szüreti Napnak, amit Kadalva-Szarkás-Úrihegy és Felsőcsalános városrészi önkormányzata rendezett meg immár hatodik alkalommal.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

 

 

 


Mindkét kecskeméti országgyűlési képviselő, Dr. Zombor Gábor és Dr. Salacz László is részt vett a Kadafalvi Falu-és Szüreti Nap megnyitóján. Dél körül pedig Dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere is megérkezett.

A főzőverseny résztvevői idén több mint harmincan voltak: számukra a tűzgyújtás szombaton 7 órakor történt, majd a program hivatalosan 10 órakor kezdődött Kadafalván. Ezt követően felléptek az óvodások és az iskolások, őket követték a helyi tehetségek, majd egymás után jöttek az újabb és újabb produkciók.

Délután a sztárvendég Csík János és barátai voltak, de óriási sikert aratott Bereczki Zoltán is. Az egész napos programot utcabál zárta.

A Kadafalvi Falu- és Szüreti Napon hagyományosan most is ott volt az Ölelő Kéz Alapítvány és a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány, melyek munkatársai egész nap egészségügyi szűréseket végeztek.

Utoljára frissítve: 2016-09-11 08:40:00

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>