. Ma Ervin napja van.
Óriási érdeklődés a férfi kéziválogatott kecskeméti meccse iránt
2016-01-05 16:30:14
Óriási érdeklődés a férfi kéziválogatott kecskeméti meccse iránt

Óriási érdeklődés a férfi kéziválogatott kecskeméti meccse iránt

A január 10-ei, Magyarország - Szerbia barátságos mérkőzésre már minden jegy elfogyott, így jó hangulatban játszhatja utolsó felkészülési összecsapását a felnőtt férfi kézilabda-válogatott a Messzi István sportcsarnokban.

 

 

 

 

 

 

 

A rövid, szilvesztertől tartó pihenő után a január 15-én kezdődő Európa-bajnokság előtt álló férfi kézilabda-válogatott visszatért a kecskeméti edzőtáborba, ahol a hét végéig, a Szerbia elleni két tesztmérkőzésig gyakorol.

Gulyás Péter is ott volt a társakkal, de csupán azért, hogy személyesen közölje Talant Dujsebajev szövetségi kapitánnyal: nem tudja vállalni az Eb-t.

„Nem gyógyult meg a talpsérülésem, ezért nem tudom vállalni a felkészülést és az Eb-t sem - mondta Gulyás Péter, a csapat első számú jobbszélsője. - Nagyon bánt, hogy nem jöttem rendbe, és ki kell hagynom a válogatott szempontjából sorsdöntő tornát. A rehabilitációt Veszprémben folytatom, remélem, a következő megméretésen csatlakozhatok a válogatotthoz."

A következő erőpróba az áprilisi olimpiai selejtező vagy a júniusi vb-selejtező lehet. Az olimpiai selejtezőt a nemzeti csapatunk kénytelen lesz kihagyni, ha teljesül az álma és Eb-t nyerve egyből kijut az olimpiára - vagy nem jut be az olimpiai selejtező mezőnyébe.

A mostani Eb-n így a tatabányai Pásztor Ákos és a csurgói Hornyák Péter lesz a két jobbszélsőnk. Külföldi „kacsákkal" ellentétben megérkezett a keretbe Dzsamali Iman (Kristianstad) is, akire számít az Eb-n a kapitány - írja az nso.hu.

 

(forrás: KeSport)

Utoljára frissítve: 2016-01-05 16:38:57

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>