. Ma Ervin napja van.
Megrugdostak és kiraboltak egy jakabszállási férfit Kecskeméten
2015-11-27 11:12:18
Megrugdostak és kiraboltak egy jakabszállási férfit Kecskeméten

Megrugdostak és kiraboltak egy jakabszállási férfit Kecskeméten

Csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt vádat emelt két férfi és egy nő ellen a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség. A vádlottak 2015. július 10-én éjszaka Kecskeméten földre rántottak, megrugdostak és kiraboltak egy 64 éves jakabszállási férfit.

 

 

 

 

 

 

A vádlottak, azaz a 66 éves kecskeméti és a 43 éves jakabszállási férfiak, valamint bűntársuk, a 38 éves tiszaalpári nő 2015. július 10-én, 23 óra 30 perc körül Kecskeméten, a buszállomás melletti parkban észrevették az erősen ittas férfit, akinél láthatóan sok készpénz volt.

A vádlottak elhatározták, hogy megszerzik a 64 éves sértett pénzét, ezért követni kezdték, amikor a belváros felé indult. Útját állták, de a sértett visszafordult a buszállomás felé. A vádlottak ezután is követték, és rákiabáltak, hogy álljon meg.

Ennek a sértett nem tett eleget, ezért a nő egy buszmegállóban utolérte és a földre rántotta. Ekkor mindhárom vádlott rugdosni kezdte, közben pedig pénzt keresve átkutatták a ruházatát. Letépték az ingét és annak zsebéből ellopták a pénztárcáját, benne 60 ezer forinttal.

A kirabolt férfi a bántalmazás miatt mindkét könyökén, térdein és a csípőjénél 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bűncselekményről értesített rendőrök még a rablás napján elfogták és őrizetbe vették mindhárom vádlottat. Megtalálták és lefoglalták náluk a rablással szerzett pénzt is.

A többszörösen büntetett előéletű vádlottak előzetes letartóztatásban várják a tárgyalást. A terhükre rótt bűncselekményt a törvény 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti. Az ügyészség az összes vádlottal szemben végrehajtandó fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. Bűnösségük kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog majd dönteni.

Utoljára frissítve: 2015-11-27 11:27:59

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>