. Ma Ervin napja van.
Megöltek egy belga férfit Kunszálláson
2014-09-01 12:10:03
Megöltek egy belga férfit Kunszálláson

Megöltek egy belga férfit Kunszálláson

Rablógyilkosság történt a településen. Egy 72 éves belga férfit több késszúrással megöltek, a feleségét összeverték. (Az MTI fotója illusztráció)

 

 

 

 

 

 

 

 

Olvasóink szerint a Róna panzió melletti házban élő idős belga házaspárt támadták meg vasárnapra virradó éjjel. A férfit több késszúrással megölték, az asszonyt pedig brutálisan összeverték. A bűncselekményt azonban csak vasárnap délután, 4 óra körül fedezték fel.

 

Egyik olvasónk tegnap látott is egy mentőautót és jelentős rendőri erőket vasárnap kora este, 17 óra körül a háznál.  Úgy gondolja, hogy az asszonyt akkor szállították kórházba.

 

Mivel a Róna panzióban román vendégmunkások laknak, ezért máris megindult a szóbeszéd és félnek a közelben élők. Félelmüket csak fokozta, hogy a rendőrség egészen hétfő délig semmilyen információt nem adott ki a bűncselekményről. Ugyanakkor zárták a környező dűlőutakat és jelenleg is rendőrök járőröznek a környéken.

 

Hétfő délben a rendőrség a következő közleményt adta ki végül az ügyről:

 

"Holtan találták az otthonában a 72 éves férjet, feleségét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 31-én délután Kunszállás külterületén egy családi házban holtan találtak egy 72 éves belga férfit, 71 éves feleségét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.


A nyomozók haladéktalanul megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést - amely jelenleg is folyamatban van - az ismeretlen elkövető felkutatása és beazonosítása érdekében.


A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen."

Utoljára frissítve: 2014-09-01 12:10:25

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>