. Ma Ervin napja van.
Megnyílt a polgármesteri hivatal új ügyfélszolgálati irodája
2015-03-02 19:46:22
Megnyílt a polgármesteri hivatal új ügyfélszolgálati irodája

Megnyílt a polgármesteri hivatal új ügyfélszolgálati irodája

Hétfőn, azaz március másodikán reggel háromnegyed nyolckor megnyitott a polgármesteri hivatal új ügyfélszolgálati irodája a városháza Lestár tér felőli sarkán. Olyan ügyeket lehet itt intézni, amelyeknél eddig is kiemelten nagy volt a forgalom. Fontos előnye ennek a lehetőségnek a gyorsaság és a hatékonyság.

 

 

 

 

 

„Teljesen megváltozott a lakosság, a társadalom elvárása most már a hivatali feladatokkal szemben. Egyre közvetlenebbül, egyre gyorsabban, rugalmasabban, hatékonyabban szeretné mindenki az ügyeit intézni, a lehető legkevesebb időráfordítással. Örülök annak, hogy jegyző asszonnyal sikerült egy olyan megoldást találni, amely komolyabb beruházást nem igényelt. Itt korábban is ügyfélszolgálat működött, csak építéshatósági ügyekben és korlátozott időben. Most ezt a helyiséget tudtuk átalakítani" - fogalmazott Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


A hatékonyságot szolgálja ez az új lehetőség - hangzott el a sajtótájékoztatón. Itt lehet intézni egyebek között a közterület-használattal kapcsolatos ügyeket, a városüzemeltetéssel összefüggőket, a Városi Támogatási Program kérelmei is itt adhatók le, de a kereskedelmi és az iparigazgatás, a növényvédelem ügyeiben is lehet az ügyfélszolgálathoz fordulni.

„A Városháza portáján, ha megjelenik az ügyfél, elsőként a biztonsági őrökkel fog találkozni, akik elirányítják ide, az ügyfélszolgálatra, mert tudják, hogy milyen ügyeket intézünk itt. Természetesen az önkormányzat honlapjára is feltesszük azokat az ügyköröket, amelyeket a jövőben az ügyfelek itt, az ügyfélszolgálaton tudnak intézni"- mondta dr. Határ Mária jegyző.       

A Városháza Lestár tér felőli sarkán található új ügyfélszolgálati iroda hétfőn és szerdán háromnegyed nyolctól délután négy óráig, kedden 13 és 16 óra között, csütörtökön hosszú nyitvatartással, háromnegyed nyolctól este hat óráig, pénteken pedig 7 óra 45 perctől 13 óra 30 percig várja az ügyfeleket. A hivatal munkatársai a gyermekeikkel érkezőkre is gondoltak: a kicsik egy televíziókészüléken a Magyar népmesék sorozat epizódjait láthatják, amíg a szüleik a hivatalos ügyeiket intézik.. 

Polgármester asszony az esemény kapcsán elmondta azt is, hogy az anyakönyvi ügyek intézése a jövőben a földszinten történik majd, hiszen ott is nagy az ügyfélforgalom. Sok idős ember keresi fel ugyanis az anyakönyvi ügyintézőket, és e területen is érvényesülniük kell az ügyfélbarát intézkedéseknek.

Utoljára frissítve: 2015-03-02 19:48:09

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>