. Ma Ervin napja van.
Megbukott a kecskeméti Koccintás a gyenge szervezés miatt
2014-08-19 07:42:49
Megbukott a kecskeméti Koccintás a gyenge szervezés miatt

Megbukott a kecskeméti Koccintás a gyenge szervezés miatt

Feltette az idei Bor és Pálinkaünnep gyenge szervezésére és reklámjára Kecskeméten a Fesztiváliroda a Koccintás 2014 programmal. Alig néhány tucatnyi ember lézengett a főtéren a „Koccintáskor".

 

 

 

* Ez a fotó Hajóson készült 2012-ben. A kecskeméti Koccintás "tömegjelenete" a cikk aljára került fotón látható.

 

A kecskeméti szervezők úgy számítottak, hogy a szombat esti koncert előtt rendkívül sokan vesznek majd részt az eseményen. De nem így lett. Nem véletlen, hogy mindeddig egyetlen fotót sem tettek fel az eseményről. Noha az ország más vidékei – mint vezető fotónk is mutatja - hatalmas csoportképek készülnek a verseny helyi eseményén. Azért, hogy szolgálja a helyi marketinget…(A fotót a KaloHírek készítette 2012-ben Hajóson. A tudósítás szerint: „A koccintás pillanatában a nagyszínpad előtt, a Borbíró utcában és a környező borospincékben 2812-en koccintottak…")


A Kecskeméti Fesztiváliroda gyenge reklámja így szólt idén az eseményről:

 

"Ma este... Egy nagy KOCCINTÁS versenyre készülünk, melynek célja, hogy Kecskemét legyen a "LEGKEDVELTEBB BORVIDÉKI TELEPÜLÉS"! Mindenkit, aki a bort, a jó koncertet szereti, invitálunk, hogy jöjjön ki a főtérre 2014. augusztus 16-án este 19:30-kor, hogy megörökíthessük, amint sok - sok kéz emeli a poharát magasba a KOCCINTÁS 2014 versenyen. Kérjük, hogy osszátok meg minél többen a hírt, hogy városunk elnyerje a „Legkedveltebb borvidéki település” címet.”


Hát nem nyerte el…


A legkedveltebb borvidéki településekké egyébként azok a borvidéki települések válhatnak, ahol az adott település lélekszámát, és a koccintásban részt vevő borászok számát is figyelembe véve abszolút értékben és arányaiban a legtöbben koccintanak a választott időpontban. Kecskemét nem, viszont a Koccintás 2014 kecskeméti szervezői leszerepeltek az idén…

 

* Ez pedig a kecskeméti Nagy Koccintás: a kép 2014.08.16-án szombaton 19.39-kor készült.


Cikkünk megjelenését követően a Kecskeméti Fesztiváliroda „azt hiszem háttal álltál" megjegyzéssel szokásától eltérően fotót adott közre. A képpel bizonyítják, hogy a főtérnek nem az a sarka volt a helyszín, ahol mutatta fotónk, valamint igazolni hivatott a kép azt is, hogy a gondos, lelkiismeretes, szakértő szervezés következtében tömegek koccintottak szombat este Kecskeméten, a Koccintás 2014 akció keretében. A körök jelzik a koccintásban résztvevőket...(Fotó: Kecskeméti Fesztiváliroda / Bús Csaba)


Utoljára frissítve: 2014-08-19 13:41:11

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>