. Ma Ervin napja van.
Közlekedési parkot avattak a tiszakécskei Béke Óvodában
2014-09-23 15:50:55
Közlekedési parkot avattak a tiszakécskei Béke Óvodában

Közlekedési parkot avattak a tiszakécskei Béke Óvodában

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 22-én délelőtt a Béke utcai Óvoda közlekedési parkját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvény elején Bertalanné Badari Katalin intézményvezető köszöntötte a megjelenteket, külön kiemelve Kovács Ernőt, Bács-Kiskun megyei kormánymegbízottat, valamint Tiszakécske alpolgármestereit; dr. Polyák Józsefet és Pálinkás Lászlót, továbbá Tóth János, önkormányzati képviselőt, az Oktatási Kulturális és Sport Bizottság elnökét.

 

A Városi Óvodák és Bölcsőde vezetője után Kovács Ernő, kormánymegbízott mondott köszöntőbeszédet, kiemelve annak fontosságát, hogy akárcsak az elmúlt tizenhat évben oly sokszor, ismét fejlesztette a város egyik oktatási és nevelési intézményét. Nagyon fontos ez a pozitív környezetváltozás az itt dolgozók és az óvodások számára is.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETED A KÉPGALÉRIÁT!

 

Településünk volt polgármestere után Dr. Polyák József osztotta meg gondolatait a megjelentek előtt. Beszédében kiemelte, hogy a gyerekek, a fiatalok tanítása a helyes közlekedésre nagyon fontos feladat.

 

Ezt követően Bertalanné Badari Katalin köszönte meg a település vezetőinek, a Városgondnokság vezetőinek és munkatársainak, hogy támogatták, illetve segítették az óvodai dolgozók ötletét, a közlekedési park elkészítését, amely mellett épület felújítás és parkosítás is megvalósulhatott az óvodánál. Az intézményvezető külön köszönetet mondott Pálinkás Lászlónak a munkálatoknál nyújtott segítségért, szervezői munkáért.

 

A hét folyamán Tóth Tibor, őrsparancsnoknak és Lázár Csaba rendészeti alosztályvezetőnek köszönhetően a rendőrség KRESZ parkjának elektromos kis járműveivel avathatják fel a gyerekek az új pályát. A közlekedési parkot nemcsak a Béke utcai gyermekek, hanem a város többi óvodása is kipróbálhatja a következő hetekben.

 

Az ünnepség végén Kovács Ernő Bács-Kiskun megyei kormánymegbízott vágta át a nemzeti színű szalagot, majd a gyerekek tartottak kerékpáros bemutatót.

 

szöveg: Sánta László

fotók: Csikós János

 

Utoljára frissítve: 2014-09-23 15:54:58

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>