. Ma Zita napja van.
Késelt a román vendégmunkás
2015-04-08 15:02:41
Késelt a román vendégmunkás

Késelt a román vendégmunkás

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt most vádat egy 44 éves román állampolgárságú férfi ellen a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. A vádlott még 2014. október 15-én, az éjszakai órákban féltékenységből megkéselte a szállásadóját Helvécián.

 

 

 

 

 

A vádlott és élettársa mezőgazdasági alkalmi munkák miatt korábban már többször járt Magyarországon, és ennek során 4 évvel ezelőtt a sértett helvéciai tanyáján is laktak. Rövidesen azonban elköltöztek onnan, mert a vádlott féltékeny lett élettársára, ugyanis a nő a szállásadójukkal szexuális kapcsolatot létesített.

2014. október elején a vádlott és élettársa visszatértek dolgozni Magyarországra és a korábbi ismeretségre tekintettel ismét a 42 éves helvéciai férfihez költöztek. Beköltözésük után néhány nappal azonban a vádlott újra szexuális együttléten érte élettársát a sértettel, de ebből akkor még nem lett komolyabb konfliktus. 2014. október 15-én éjszaka - miután a vádlott és a szállásadója közösen italoztak - a vádlott lefekvéskor észrevette, hogy az élettársa nem alszik mellette. Ezért megjelent a sértett lakrészénél, amelynek az ajtaját azonban zárva találta. Dühében berúgta az ajtót és szembe találta magát a meztelen sértettel... A féltékeny férfi észlelte azt is, hogy a helyiség ablaka nyitva van, ezért feltételezte, hogy az élettársa azon keresztül hagyta el a szobát.

Haragjában a nála lévő zsebkéssel legalább hatszor megszúrta a sértettet, aki a betört ajtóüveg egyik szilánkját felkapva védekezett a szúrások ellen. A vádlott ennek hatására felhagyott a támadással, a kést a melléképület tetejére dobta, majd a tanyán egy bokorban elrejtőzött.

A sérült ember telefonon segítséget kért. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, a rendőrök pedig a vádlottat a búvóhelyén elfogták. A szúrások következtében a sértett közvetetten életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást. A terhére rótt bűncselekményt a törvény 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék fog majd dönteni.

Utoljára frissítve: 2015-04-08 15:03:01

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>