. Ma Zita napja van.
Kecskemét alpolgármestere lett a Nemzeti Fejlesztési Programiroda vezetője
2014-09-15 21:40:53
Kecskemét alpolgármestere lett a Nemzeti Fejlesztési Programiroda vezetője

Kecskemét alpolgármestere lett a Nemzeti Fejlesztési Programiroda vezetője

Utolsó munkanapját töltötte hétfőn (szeptember 15-én) a kecskeméti városházán Nagypál Sándor beruházásokért és városüzemeltetésért felelős alpolgármester, aki kedden már a Nemzeti Fejlesztési Programirodát vezeti – tudatta hétfő este közleményben Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata.

 

 

 

 

 

 

Az alpolgármester a távozása kapcsán így fogalmazott:

 

„Megtisztelő volt számomra, amikor Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester asszony felvetette, hogy az őszi önkormányzati választások után továbbra is számít rám alpolgármesterként. Ugyanakkor az a lehetőség, hogy a Nemzeti Fejlesztési Programirodát vezethetem olyan rendkívüli feladat és továbblépés a karrieremben, amit mindenképpen el kellett vállalnom. Az új megbízatásomban természetesen támogatom majd a kecskeméti törekvéseket, hiszen kecskeméti vagyok, és továbbra is itt élek majd a családommal.”

 

„Büszkék lehetünk arra, hogy a Nemzeti Fejlesztési Programiroda vezetőjét Kecskemét adja – mondta Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester. - A jó kapcsolatnak, a hosszú évek közös munkája során kialakult együttműködésnek köszönhetően számítunk Nagypál Sándor úr segítségére, hiszen Kecskemét az elkövetkező években hangsúlyos szerepet szán a környezetvédelmi beruházásoknak.” 


Háttér:

 

A Nemzeti Fejlesztési Programiroda foglalkozik egyebek között a legjelentősebb környezetvédelmi beruházásokkal, a kapcsolódó pályázatok előkészítésével. Néhány példa:

 

- Országos közhiteles víziközmű kataszter elkészítése

 

- A forgalomképes közcélú állami tulajdonú, káros vizek elvezetését célzó vonalas vízi létesítmény kataszterének elkészítése

 

- Felső-Tisza Vidék komplex vízhasznosítási beruházásának előkészítése

 

- A Tisza magyarországi vízgyűjtőjéhez kapcsolódó mezőgazdasági vízhasznosítási és belvízvédelmi beruházások megvalósításának komplex felülvizsgálata

 

- Élő víz, termő meder, a Balaton vizének ökológiai helyreállítása.

 

Utoljára frissítve: 2014-09-15 21:41:23

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>