. Ma Ervin napja van.
Idén is lesz Hírös Vacsora
2017-08-03 02:14:17
Idén is lesz Hírös Vacsora

Idén is lesz Hírös Vacsora

Az idén 83 éves Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban, „Hírös Vacsora" címmel 8. alkalommal szervezik meg azt a jótékonysági vacsoraestet, amelynek bevételéből - a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagjai, valamint a megye vállalkozóinak támogatásával - az elmúlt években 51, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segíthettek.



A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is szeretné ezt a nemes hagyományt folytatni. A Tanyacsárda kiváló szakácsaival, 2017. augusztus 24-én, (csütörtökön) 18:30 órától „Hírös grilltányér - Faszénparázson sült sertés flekken és jércemell házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel vagy Vörösboros marhapörkölt tarhonyával és házi vegyes salátával" várunk minden kedves vendéget a Kossuth téren, a Városháza előtti területen. A menü ára 1.900 Ft, amely egy fröccsöt (választás szerint fehér vagy vörös borból), vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

Amennyiben módjukban áll, örömmel vennénk, ha az eseményt, s így a tanulni vágyó, rossz szociális körülmények között élő diákokat ily módon Önök is támogatnák.

10 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adunk ajándékba. Nagyobb számú (20 db felett) jegy vásárlása esetén támogatóként is megjelenési lehetőséget biztosítunk. Vacsorajegyek kamaránk ügyfélszolgálatán kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.). További információ Kárpátiné Becsi Gabriellától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon.

 

Asztalfoglalás csak 18:30-ra lehetséges, melyet a Tanyacsárdával szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon!

Utoljára frissítve: 2017-08-03 02:19:22

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>