. Ma Ervin napja van.
Hosszabbított nyitvatartás a strandon a hőségriadó miatt
2016-06-24 12:20:47
Hosszabbított nyitvatartás a strandon a hőségriadó miatt

Hosszabbított nyitvatartás a strandon a hőségriadó miatt

2016. június 26. vasárnap éjfélig másodfokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos. A hőségriadó miatt a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban hosszabb nyitvatartással, 9-től 21 óráig várjuk vendégeinket péntektől vasárnapig.

 

 

 

 

 

 

Bács-Kiskun megyében a hőség miatt már most is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben, ráadásul az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek Magyarország fölé.

 

A hőségriadónak azonban van egy előnye is: a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark nyitvatartása péntektől egy órával meghosszabbodik, így vendégeink 20:30-ig élvezhetik a hűsítő hullámokat a strandon.

 

A kánikula ellen a legjobban úgy védekezhetünk, ha a szervezetünket minél gyakrabban lehűtjük egy kellemes fürdőzéssel, vagy hosszabb ideig kliamtizált helyiségben tartózkodunk.  Ezen felül különösen nagy figyelmet kell fordítani a fokozott folyadékbevitelre, továbbá tanácsos kerülni a kávé, az alkohol, a magas koffein- és cukortartalmú üdítők, a zsíros ételek fogyasztását. Bőrünket a leégés ellen célszerű megfelelő ruházattal és naptejjel védeni.

 

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark meghosszabbított nyitvatartása: 2016. június 24-25-26. (péntek-szombat-vasárnap): 9-21 óráig


A medencéket kérjük zárás előtt 30 perccel, 20:30-ig elhagyni.

Utoljára frissítve: 2016-06-24 12:21:38

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>