. Ma Ervin napja van.
Forró Afrikai dallamok a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban
2014-11-22 07:28:54
Forró Afrikai dallamok a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban

Forró Afrikai dallamok a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban

Forró Afrikai dallamok címmel tartott péntek este jótékonysági előadást az InnerWheel Kecskemét Klub az Ifjúsági Otthonban. Az előadás jegybevételéből a Faragó Béla Gyermekotthont támogatják.








Az 5 éve működő InnerWheel Kecskemét Klub november 21-én, pénteken tartotta idei jótékonysági rendezvényét a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban.

 

A „Forró Afrikai dallamok” címmel megrendezett zenés-táncos estén felléptek: Pető Edina Fadette énekesnő, az Afro Magic Együttes, szenegáli dobosok, valamint Szabó Andrea Ashati énekesnő, aki a hangjával, míg a Tadzs Mahal Csillagai hastáncosnők a tánctudásukkal kápráztatták el a közönséget. Az est végén Garzó Béla játszott dobon.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Az Inner Wheel Klub tagjai olyan dolgozó nők, akik a kapcsolataikat, erejüket és szabadidejüket a közösségnek szentelik, hogy önzetlenül tegyenek a jóért, gyűjtsenek adományt és segítsék a rászorulókat. A klub soros elnöke Dr. Jakkel Anna, aki már több éve tagja az Afrikai-Magyar Egyesületnek is.

 

Az InnerWheel Kecskemét Klub tagjai az idei bevételt a Faragó Béla Gyermekotthon javára ajánlották fel, akik bútorvásárlásra fordítják a kapott összeget. A rendezvényen Józsáné Kovalcsik Gabriella intézményvezető bemutatta az Otthont, melynek néhány lakója is részt vett a programon.

 

Inner Wheel Klub tagok tovább folytatják jószolgálati munkájukat és várják az adakozók, segíteni vágyók jelentkezését! E-mail: InnerWheel.kecskemet@gmail.com

 

Az est résztvevői a Gyermekotthon munkatársai és az IWC tagok által készített süteményeket, és a Fornetti Kft. pogácsáját fogyaszthatták, valamint a Gárdonyi Teaház ízletes teáját kóstolhatták meg.

 

Az InnerWheel Klub eddigi tevékenységei a következők voltak:

- angolpólyát varrattnak minden évben a Kecskeméti Kórház Újszülött osztályának

- Gyermeknapon 140 rászoruló diáknak szerveznek ingyenes meseelőadást, és vendégül látjuk őket süteménnyel, üdítővel

- a Kecskeméti Kórház Koraszülött részlegének egy 4,5 millió forintos inkubátor megvásárlásához több százezer forinttal járultak hozzá

- a Bolyai János Gimnázium rászoruló, tehetséges diákját támogatták sikeres tanulmányi eredményeik elérésében

- írószereket, játékokat, könyveket vettek és gyűjtöttek rászoruló iskoláknak

- Mikulás napján a Kecskeméti Kórház Pszichiátriai osztályán, a nappali kórházi gondozottakat lepték meg pizzával és üdítővel, valamint ruhákat vittek nekik

- a Kecskeméti EGYMI Gyermekotthon és Szociális Intézménynek egy boardmaker plus szoftvert vásároltak, az autisták tanulási feltételeinek segítésére, valamint irodaszereket és szerszámokat is beszereztek a tanműhely számára


Aki tag szeretne lenni az InnerWheel Klubban, írjon nekik e-mailt és látogasson el egy klubülésre!

 

Aki ismer olyan családot, személyt, intézményt, melynek nagy szüksége lenne a segítségre, jelezze a klubnak, hogy segíteni tudjanak!


Utoljára frissítve: 2014-11-22 07:30:47

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>