. Ma Zita napja van.
Folytatódik a TERMOSTAR beruházás Kecskeméten - forgalomtorlódással lehet számolni
2013-04-17 17:50:55
Folytatódik a TERMOSTAR beruházás Kecskeméten - forgalomtorlódással lehet számolni

Folytatódik a TERMOSTAR beruházás Kecskeméten - forgalomtorlódással lehet számolni

Folytatódik az az óriási távhőfejlesztési beruházás Kecskeméten, amelynek célja, hogy összekössék a széchenyivárosi és az Árpádvárosi lakótelepeket. A munkálatok újabb fázisa kezdődik rövidesen, ezért forgalomtorlódás várható a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban az Akadémia körúti és az Irinyi utcai kereszteződésben.

 




Fotó: a parkoló is le lesz zárva.


 

Az új távhővezeték építése érdekében az Irinyi úton - az Akadémia körúthoz közel -, félpályás útlezárás lesz április 20-ától előreláthatóan május közepéig. A reggeli és esti csúcsforgalomban ezen az útszakaszon a gépjárművek torlódása várható. Ebben az időszakban kézi forgalomirányítás segíti majd a közlekedést. Annak érdekében, hogy ez ne okozzon a lakosságnak kellemetlenséget, az alábbi kerülőutak választását javasolják a beruházók: Akadémia krt. – Nyíri út felé, vagy Akadémia krt. – Budai út felé.

 

 

Mint korábban már hírt adtunk róla (ITT >>> olvasható), a TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. megbízásából március 20-ától megkezdődött a kooperációs távvezeték kivitelezése, mely a széchenyi- és az árpádvárosi lakótelepet köti össze egymással. A két városrész összekapcsolásával optimalizálni lehet majd a hőtermelést, így a hatásfok javulásával gazdaságosabb lesz a hőenergia előállítása Kecskeméten. Az építkezés a teljes szakaszon 2013. március 20-ától előreláthatóan 2013. szeptember 15-éig tart. A kivitelező a T&T konzorcium (a Terra 21 Kft. és a Tectum Kft. együttműködéséből jött létre), amely közbeszerzési pályázaton nyerte el a munkát.

 

A távhővezeték építését 5 szakaszra osztották, így egyszerre csak néhány száz méteren kell korlátozni a közlekedést Kecskeméten. A szakaszos forgalomeltereléssel, útlezárással járó építkezés kellemetlenségei miatt előre is elnézést és megértést kér a kivitelező és a beruházó.

 

 

Az építkezés miatt a TERMOSTAR Kft. Akadémia körúti parkolója április 20-ától ugyancsak le lesz majd zárva. Így azoknak, akik gépjárművel kívánják az ügyfélszolgálatot felkeresni, a közelben lévő parkolók használatát javasolják. Az ügyfélszolgálat gyalogosan, illetve kerékpárral továbbra is megközelíthető.

 

Olvasóink további információkat itt kaphatnak: +36-76/48-18-18 /24 órás ügyelet/

E-mail: tavhovezetek@termostar.hu

Web: www.termostar.hu

 

A kivitelező részéről:

Gulyás Péter műszaki vezető

Tel.: +36-30/594-5226

 

 

Utoljára frissítve: 2013-04-17 17:52:44

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>