. Ma Ervin napja van.
Fidesz-KDNP kampánynyitó Kecskeméten
2014-08-25 21:13:02
Fidesz-KDNP kampánynyitó Kecskeméten

Fidesz-KDNP kampánynyitó Kecskeméten

Szemereyné Pataki Klaudia, a Fidesz-KDNP közös kecskeméti polgármesterjelöltje a megkezdett fejlesztések folytatását ígérte hétfői kampánynyitó sajtótájékoztatóján.









"Alpolgármesterként a gazdaságfejlesztésért voltam felelős, így hozzá tudtam járulni ahhoz, hogy Kecskemét és környéke ma Magyarország egyik legfejlettebb régiója" - mondta. Szemereyné Pataki Klaudia új jelöltként indul, mert a várost két cikluson keresztül vezető Zombor Gábor (Fidesz-KDNP) államtitkár lett.

Szívügyünk Kecskemét a jelmondatuk, mert mindannyian "hittel, szenvedéllyel és szeretettel" vállalják a feladatot, ha ismét bizalmat kapnak a szavazóktól - mondta a polgármesterjelölt a város főterén mintegy száz ember előtt tartott kampánynyitó rendezvényen, ahol már gyűjtötték az ajánlásokat a város 15 választókörzetében induló Fidesz-KDNP-képviselőjelöltek.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A KÉPGALÉRIÁT!


Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár szintén részt vett a kampánynyitón. Szavai szerint az elért eredmények, az elmúlt nyolc év közös munkája bizonyítja, hogy kecskemétiek továbbra is rájuk bízhatják a város vezetését. Úgy véli, pozitív példát mutatnak az országnak azzal, hogy egy nőt indítanak polgármesterjelöltként.

A főtéren felállított asztaloknál közben folyamatosan írták alá az emberek az ajánlóíveket.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a szeptember 8-ig a város minden választókörzetében jelen lesznek és gyűjtik az ajánlásokat a képviselőjelöltek. A videón nézze meg mit mondott az újságíróknak Szemereyné Pataki Klaudia, Zombor Gábor, valamint Salacz László országgyűlési képviselő.

(Szöveg: MTI)



A Fidesz-KDNP jelöltjei:


Polgármester-jelölt: Szemereyné Pataki Klaudia

 

Képviselő-jelöltek: 1. számú VK-Kósa József, 2. számú VK-Molnár Pál, 3. számú VK-Nemcsik Mátyás, 4. számú VK-Bogasov István, 5. számú VK-Engert Jakabné, 6. számú VK-Leviczky Cirill, 7. számú VK-Prof. Dr. Sztachó-Pekáry István, 8. számú VK-Hörcsök Imre, 9. számú VK-Szeberényi Gyula Tamás, 10. számú VK-Pászti András, 11. számú VK-Lévai Jánosné, 12. számú VK-Sipos László, 13. számú VK-Kovács Ferenc, 14. számú VK-Mák Kornél, 15. számú VK-Falu György.

 

A Fidesz Kecskeméti Szervezetének közleménye:


Polgármesterjelöltünk az elmúlt két önkormányzati ciklusban képviselőként, alpolgármesterként a kecskemétiekkel együtt elérte azokat az eredményeket, amelyekre ma a város büszke lehet, amelyeknek köszönhetően Kecskemét és környéke ma Magyarország egyik legfejlettebb gazdasági régiója.

 

A Fidesz és a KDNP jelöltjeinek közös célja, hogy a jövőben is fenntartsák azt a társadalmi és gazdasági környezetet, amely az itt élőknek munkahelyeket, a városnak növekvő adóbevételeket, összességében pedig az egész Kecskemétnek stabilitást és jövőképet adott.

 

Jelöltjeink a következő öt évben megerősíteni szándékoznak azt a szövetséget, amelyet a kecskemétiekkel kötöttek. Több forrást és esélyt biztosítanak a városrészeknek, hogy azok maguk fejleszthessék a saját környezetüket. Fontosnak tartják, hogy még nagyobb figyelmet fordítsanak a gyermekekre annak érdekében, hogy egészséges és sikeres felnőttek legyenek, hogy oktatásuk itt, Kecskeméten a lehető legmagasabb színvonalon történhessen. Közös cél, hogy a szakemberek képzése érdekében versenyképes, minőségi, nemzetközi hírű felsőoktatás álljon rendelkezésre.

 

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a befektetők vonzónak találják szeretett városunkat, mellette a kecskeméti vállalkozások további lehetőségekhez jussanak, mert ennek köszönhetően emelkedhet a foglalkoztatottak száma.

 

Az élhető város fenntartása érdekében jelöltjeinknek továbbra is kiemelt célja a közlekedési infrastruktúra fejlesztése.

 

Kérjük a kecskemétieket, hogy aláírásukkal támogassák a Fidesz és a KDNP közös jelöltjeit. Az aláírásgyűjtés választókörzetenként történik, a helyszínekről és időpontokról bővebb információ a Fidesz honlapján olvasható.

 

Jelöltjeinkkel személyesen is találkozhatnak a Fidesz Kecskeméti Szervezetének irodájában hétfőtől szombatig 15-18 óra között, cím: 6000 Kecskemét, Munkácsy u. 19. (Munkácsy u. és Kápolna u. sarka).


Utoljára frissítve: 2014-08-26 07:07:53

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>