. Ma Irén napja van.
Elképesztő: a tolvajkergetők videóra vették Kecskeméten a pofátlan kerékpártolvajokat
2013-07-17 12:30:55
Elképesztő: a tolvajkergetők videóra vették Kecskeméten a pofátlan kerékpártolvajokat

Elképesztő: a tolvajkergetők videóra vették Kecskeméten a pofátlan kerékpártolvajokat

A rendőrség tehetetlenségét látva próbálnak most Kecskeméten rendet tenni azok a civil „tolvajkergetők”, akik egy csali kerékpárt helyeztek el július 16-án, kedden az Erzsébet körúti Penny market kerékpártárolójában, majd kamerával figyelték, hogy mikor lopják el. Nem sokáig kellett várniuk: az eredményt a mellékelt videón elsőként láthatják a Kecskeméti Hírhatár olvasói.

 

 

 

 

 

 

A kecskeméti „tolvajkergető” csapat első éles akcióján sikeresen videóra vette a bűnözőpárost lopás közben, majd sikerült még azonosítani is a fiatal férfit és a nőt. A fejleményekről már a 24.602 ember által kedvelt, országos „Tolvajkergető” Facebook oldalon számolt be, a következő bejegyzés.

 

„A rossz hír: a csalikerékpár még nem került elő. A hírhedt Kórház utcában kis híján a zsarukkal együtt lincselték meg a csapatot, mert szegény helyiek azt hitték, hogy a Magyar Gárda végez felderítést, és meg akarja támadni békés hajlékaikat. A rendőrök most mennek (a szerkesztő megjegyzése: a bejegyzés kedd esti) a pasas lakcímére. Remélhetőleg kiverik belőle, hová dugta el. Egyébként az elkövető egy felzárkóztató program keretében ökölvívást tanul. Lám, újabb hasznosan elköltött milliárdok.”

 

A rendőrség ma (július 17-én) sem a kerékpárlopásról, sem pedig a tolvaj sikeres elfogásáról nem számolt be szokásos napi "győzelmi jelentésében". A Kecskeméti Hírhatár ebből arra következtet, hogy tovább tehetetlenkednek, miközben – mint a videón látszik – pofátlanul és villámgyorsan lopják a kerékpárokat a városban.

 

NÉZZE MEG A VIDEÓT HOGYAN LOPNAK KERÉKPÁRT KECSKEMÉTEN!Utoljára frissítve: 2013-07-17 12:59:31

További híreink
Tucatnyi afgán a tehervonaton
Tizenkét afgán állampolgárt találtak ma (szeptember 8-án) a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a Thessaloniki-Lambach között közlekedő tehervonaton.
2018-03-23 12:28:19, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Várhatóan csak 2018 elején érkeznek a Seuso-kincsek Kecskemétre
Vidéken először Székesfehérváron lesz látható a teljes Seuso-kincs, a Szent István Király Múzeum lesz ugyanis az október 29-én induló magyarországi vándorkiállítás első á...
2017-10-07 03:30:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Tagadja, hogy előre kitervelte a prostituált megölését
A tavaly meggyilkolt kecskeméti prostituált férje állítása szerint nem tudta, hogy az asszony 2012. júliusától 2016. június 14-ig, azaz 4 éven keresztül egy bérelt lakásb...
2017-09-12 19:46:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Jack
"A kecskeméti rendőröknek nem egyszerűen köszönet, hanem HATALMAS KÖSZÖNET jár! Ezúton a nevükben is kikérjük, hogy egy kecskeméti on-line lap "tehetetlennek" nevezte őket. Nemhogy azok lettek volna, hanem először kivonultak a "felháborító gyanúsítás" miatt lincshangulatban tomboló cigánysorra, és több száz, egyébként becsületes munkából élő, fenyegetéseket üvöltöző helybéli lakos gyűrűjében átkutatták az egyik épületet. Miután ez sikertelen volt, az egész bűnügyi felderítő osztály egész éjszaka azon dolgozott, hogy másnapra előkerüljön hűséges Tigrisünk." forrás: Tolvajkergetők közösségi oldala
2013-07-17 21:13:58

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Színházi Társaság döbbenetének adott hangot mai nyílt levelében az idén kitüntetett „kollégák” értelm...
Bővebben >>