. Ma Magdolna napja van.
Csomagküldés Európa egyes országaiba
2024-03-14 17:58:09
Csomagküldés Európa egyes országaiba

Csomagküldés Európa egyes országaiba

Meglepetés küldése a futárcégek segítségével

 

Ha például Ausztriában él egy barátunk, akkor az a leggyorsabb, ha a Csomagnet.hu gyűjtőportál csomagküldés Ausztriába oldalára megyünk, és a weboldal segítségével egy meglepetés csomagot küldünk a szerettünknek. De természetesen ez lehet bármelyik más ország is. A Csomagnet.hu már külön aloldalakat hozott létre azoknak az országoknak, ahová a leggyakrabban küldenek a magyarok csomagokat.

 

Nagyon jól jön, ha ismerjük a hazai csomagküldő szolgálatok ajánlatait, és egy helyen gyorsan össze tudjuk hasonlítani azokat. Ezek a cégek bármilyen, általunk kiválasztott országba záros határidővel elszállítják a meglepetés küldeményt, amit az ünnepelt így távolról is időben megkaphat, és talán enyhíteni lehet vele a honvágy és a távolság okozta szomorúságot.

 

A Csomagnet.hu egyes kategóriaoldalain elég, ha beírjuk a küldemény alapadatait, úgy mint hosszúság, szélesség, magasság és súly, és máris egy kattintással megkapjuk azokat a futárcégeket és ajánlataikat, amelyek relevánsak számunkra és az adott országot tekintve.

 

A csomagküldő partnercégek összehasonlítása

 

A kapott ajánlatokat nagyon könnyű összevetni egymással. Eleve ár szerinti sorbarendezéssel kapjuk meg az egyes szolgáltatások jellemzőit. Az európai országoknál általában a DPD, a GLS és a TNT azok a nemzetközi futárcégek, akik szállítanak. Míg a DPD és a GLS a közúti fuvarozásban, addig a TNT a légi szállítmányozásban jár az élvonalban.

 

Ha a leginkább pénztárcabarát szolgáltatást keressük, akkor a DPD az, akinek az ajánlatait közelebbről is szemügyre kell venni. A DPD Classic Export ajánlatával a legolcsóbb feladást választhatjuk, cserébe viszont számolnunk kell vele, hogy hosszabb lesz a szállítási idő, 2-9 munkanap között váltakozhat az időtartam. Persze Ausztriába sokkal rövidebb idő alatt oda fog érni a küldemény.

 

A GLS Eurostandard néven futó szolgáltatásánál már kicsit drágább lesz a küldemény, de cserébe garantált a rövidebb szállítási idő. Irányító címkét egyik cég esetében sem kell nyomtatnunk, a futárcégek előre elkészítik, viszont ennek ellenére sem árt nekünk is minden szükséges adatot ráírni a dobozra a félreértések elkerülése végett.

 

A leggyorsabb futárcég, a TNT

 

Vannak, akik utolsó pillanatban kapnak észbe, hogy feladjanak valamilyen csomagot. Ilyenkor nincs mese, a TNT-hez kell fordulni. Eleve, ha pl. az Egyesült Királyság a kiszemelt célország, nem is választhatunk mást. A TNT két ajánlattal is igyekszik elnyerni a feladók kegyét. Ha már másnapra meg kell érkezzen a csomag, az Express-t kell választani.

További híreink
Kalandozás a Börzsöny nyugati felén
Amióta létezik a Pest megyei bérlet, ami csak 500 forinttal drágább a budapestinél és amivel a Börzsöny legnagyobb része is bejárható egyre többet járunk oda.
2024-05-12 10:09:01, Hírek, Környezetünk Bővebben
Kulka János lett a Nemzet Színésze
Kulka János, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Nemzet Színésze címet kapta.
2024-05-04 09:41:24, Hírek, Környezetünk Bővebben
Tavaszi gardróbfrissítés: ennek az 5 alapdarabnak ott a helye a te ruhatáradban is!
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel együtt, helyettük pedig jöhetnek a lengébb darabok. Ez pedig ...
2024-03-14 18:05:16, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Udvaros Dorottya, a Nemzet Színésze, 22 év után elhagyja a Nemzeti Színházat, miután Vidnyánszky Attila nem ho...
Bővebben >>