. Ma Zita napja van.
Csomagküldés Európa egyes országaiba
2024-03-14 17:58:09
Csomagküldés Európa egyes országaiba

Csomagküldés Európa egyes országaiba

Meglepetés küldése a futárcégek segítségével

 

Ha például Ausztriában él egy barátunk, akkor az a leggyorsabb, ha a Csomagnet.hu gyűjtőportál csomagküldés Ausztriába oldalára megyünk, és a weboldal segítségével egy meglepetés csomagot küldünk a szerettünknek. De természetesen ez lehet bármelyik más ország is. A Csomagnet.hu már külön aloldalakat hozott létre azoknak az országoknak, ahová a leggyakrabban küldenek a magyarok csomagokat.

 

Nagyon jól jön, ha ismerjük a hazai csomagküldő szolgálatok ajánlatait, és egy helyen gyorsan össze tudjuk hasonlítani azokat. Ezek a cégek bármilyen, általunk kiválasztott országba záros határidővel elszállítják a meglepetés küldeményt, amit az ünnepelt így távolról is időben megkaphat, és talán enyhíteni lehet vele a honvágy és a távolság okozta szomorúságot.

 

A Csomagnet.hu egyes kategóriaoldalain elég, ha beírjuk a küldemény alapadatait, úgy mint hosszúság, szélesség, magasság és súly, és máris egy kattintással megkapjuk azokat a futárcégeket és ajánlataikat, amelyek relevánsak számunkra és az adott országot tekintve.

 

A csomagküldő partnercégek összehasonlítása

 

A kapott ajánlatokat nagyon könnyű összevetni egymással. Eleve ár szerinti sorbarendezéssel kapjuk meg az egyes szolgáltatások jellemzőit. Az európai országoknál általában a DPD, a GLS és a TNT azok a nemzetközi futárcégek, akik szállítanak. Míg a DPD és a GLS a közúti fuvarozásban, addig a TNT a légi szállítmányozásban jár az élvonalban.

 

Ha a leginkább pénztárcabarát szolgáltatást keressük, akkor a DPD az, akinek az ajánlatait közelebbről is szemügyre kell venni. A DPD Classic Export ajánlatával a legolcsóbb feladást választhatjuk, cserébe viszont számolnunk kell vele, hogy hosszabb lesz a szállítási idő, 2-9 munkanap között váltakozhat az időtartam. Persze Ausztriába sokkal rövidebb idő alatt oda fog érni a küldemény.

 

A GLS Eurostandard néven futó szolgáltatásánál már kicsit drágább lesz a küldemény, de cserébe garantált a rövidebb szállítási idő. Irányító címkét egyik cég esetében sem kell nyomtatnunk, a futárcégek előre elkészítik, viszont ennek ellenére sem árt nekünk is minden szükséges adatot ráírni a dobozra a félreértések elkerülése végett.

 

A leggyorsabb futárcég, a TNT

 

Vannak, akik utolsó pillanatban kapnak észbe, hogy feladjanak valamilyen csomagot. Ilyenkor nincs mese, a TNT-hez kell fordulni. Eleve, ha pl. az Egyesült Királyság a kiszemelt célország, nem is választhatunk mást. A TNT két ajánlattal is igyekszik elnyerni a feladók kegyét. Ha már másnapra meg kell érkezzen a csomag, az Express-t kell választani.

További híreink
Tavaszi gardróbfrissítés: ennek az 5 alapdarabnak ott a helye a te ruhatáradban is!
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel együtt, helyettük pedig jöhetnek a lengébb darabok. Ez pedig ...
2024-03-14 18:05:16, Hírek, Környezetünk Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>