. Ma Ervin napja van.
Csiperós fogadószülő volt Szemereyné Pataki Klaudia is
2014-07-13 09:55:08
Csiperós fogadószülő volt Szemereyné Pataki Klaudia is

Csiperós fogadószülő volt Szemereyné Pataki Klaudia is

A Máramaros megyei Koltókatalinról érkezett a Csiperó Találkozóra Deni, akit Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester és családja fogadott vendégként egy héten keresztül otthonában.









A Csiperó találkozó utolsó előtti napját hagyományosan a Csalánosi parkerdőben töltik a gyerekek illetve fiatalok, valamint az őket vendégül látó családok. Így volt ez most is: szombaton délelőtt és kora délután rengetegen töltöttek feledhetetlen órákat a kecskemétiek közkedvelt kiránduló- és pihenőhelyén, amelyet erre az alkalomra a KEFAG Zrt. és a Mercedes gyár munkatársai varázsoltak még szebbé, még rendezettebbé.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

A szokásoknak megfelelően a fogadó családok nagyobb társaságokká alakultak, és közösen, bográcsban főzték az ebédet a játékban elfáradt, és persze alaposan megéhezett gyerekeknek, fiataloknak. A Máramaros megyei Koltóról érkezett gyerekcsapat például finom sülteket kapott, melyek elkészítésében Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester is aktívan részt vett. Nem véletlenül, hiszen családja is fogadott csiperós vendéget, mégpedig egy Koltókatalinról Kecskemétre látogató kislányt, Denit.

 

A szervezők színes programok sokaságával kedveskedtek a vendégeknek. Részt vehettek az érdeklődők különböző ügyességi játékokban, kézműves foglalkozásokon, kipróbálhatták erejüket a grundbirkózásban, falmászáson.

 

A belga csoport nemzeti fajátékát hozta el, melynek használatára bárkit szívesen megtanítottak. Tartottak lovasbemutatót, életvédelmi bemutatót, és láthattak az érdeklődők különleges szamuráj produkciót is. Sokan vettek részt a röplabdamérkőzéseken, és persze nem hiányzott a kínálatból a zene sem. Az égiek kegyesek voltak a résztvevőkhöz, nem esett az eső, és a déli órákra már kifejezetten meleg lett az idő. Nem véletlen, hogy mint minden korábbi csiperós piknik napon, a legnagyobb sikere ezúttal is a tűzoltóság által biztosított hűsítőnek, a vízágyús zuhanynak volt.

(KTV)


Utoljára frissítve: 2014-07-13 09:56:19

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>