. Ma Ervin napja van.
Családi kosárlabda a Messziben
2015-11-05 08:24:22
Családi kosárlabda a Messziben

Családi kosárlabda a Messziben

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia és a KTE-Duna Aszfalt újraindította a roppant nagy sikerű Kosarazzunk Együtt családi kosárlabda programot. Szerda délutánonként 18.00 órától kortól, nemtől, magasságtól függetlenül várják a játszani, a kosarazni vágyókat, családokat, a gyerekeket. Az első program november 4-én este volt.

 

 

 

Pár éve a közös játék megtöltötte a Messzi István Sportcsarnok pályáját gyerekekkel. Így lett szervezett esemény, előbb Családi Kosárlabda, majd a Kosarazzunk Együtt program. Voltak, akik az egyik térfélen edzők és a példaképek, a KTE felnőtt csapatának játékosai irányításával már „komoly" kosaras gyakorlatokat végeztek, a másik oldalon a kicsik futkostak a labdákkal, a pálya szélén pedig a legkisebbek kúsztak-másztak a lasztik után. Szülők, nagyszülők hozták a srácokat, s míg azok boldogan mozogtak, ők is hasznosan töltötték azt a másfél órát: beszélgettek, olvasgattak vagy együtt pattogtattak a picikkel. Közülük ma sokan már tagjai a kosárlabda akadémiának, meccsekre járnak, nagy kosarasnak álmodják magukat.

Ez a program éledt újra november 4-én, szerdán hat órától. Timi néni, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia vezetője, világ és Európa bajnok korábbi válogatott kosaras, de elsősorban anyuka, várta a gyerekeket, és persze voltak edzők is, meg a felnőtt csapat tagjai, akik között van már apuka...

 

ITT MEGTEKINTHETI A KÉPGLÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2015-11-05 08:25:11

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>