. Ma Ervin napja van.
Balesetben meghalt egy 63 éves férfi Kecskeméten
2015-02-13 16:44:37
Balesetben meghalt egy 63 éves férfi Kecskeméten

Balesetben meghalt egy 63 éves férfi Kecskeméten

Halálos baleset történt Kecskeméten, a Kaffka Margit utca és a Géza fejedelem körút találkozásánál, ahol két személygépkocsi ütközött össze.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elsődleges információk szerint a február 13-án 12 óra 55 perckor bekövetkezett balesetben az egyik gépjármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon, kerülni a szomszédos mellékutcákon keresztül lehet. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - közölte ezt a rendőrség főtörzsőrmesteri rendfokozatú szóvivője a baleset bekövetkezte után 1 és egy negyed órával, a médiával.



Itt kell szóvá tennünk, hogy a rendőrség az elmúlt időszakban gyakorlatilag sportot űz abból, hogy már csak a helyszín bontását követően tájékoztassák erről az újságírókat. A „hírelhárítást" viszont ma olyan sikeresen tökélyre fejlesztették, hogy a tragédiáról még a kecskeméti kapitányt sem tájékoztatták. Tőlünk tudta meg 14:46-kor, azaz a baleset megtörténte után 1 óra 51 perccel, hogy meghalt balesetben egy ember az általa felügyelt városban.

Mondanánk, hogy kínos, de már semmin sem csodálkozunk... Azon különösen nem, hogy évek óta hamarabb ér egy csongrádi „riporter" a kecskeméti balesetekhez (a két település közti 55 kilométeres távolság ellenére !?), mint ahogy erről tudomást szereznének a Kecskeméten dolgozó újságírók. Amikor pedig ezt szóvá tesszük a „hírelhárító" tiszthelyetteseknek, vagy a hozzájuk tartozó rendőri köröknek, akkor széttárják a karjukat és sajnálkoznak: az ORFK nem engedi a korábbi tájékoztatást - mondják.


Egyébként ezeket a fotókat is a Csongrádról érkezett „kolléga” készítette a mai balesetről. Így az a különös helyzet állt elő, hogy amíg nem szóltak a tragédiáról a kecskeméti rendőr-kapitánynak és a kecskeméti újságíróknak, addig riasztotta „valaki”, tippünk szerint a rendőrségen belülről, a csongrádi fotós, hogy ezúttal is elsőként érkezhessen a kecskeméti helyszínre.  


(Fotó: MTI/Donka)


Utoljára frissítve: 2015-02-13 17:06:43

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>