. Ma Ervin napja van.
Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány közösen teljesített egy kívánságot Kecskeméten
2015-08-26 13:28:19
Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány közösen teljesített egy kívánságot Kecskeméten

Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány közösen teljesített egy kívánságot Kecskeméten

Összesen négymillió forintot adományozott az Invitel a beteg gyermekek álmainak megvalósítására. Ezúttal egy 4 esztendős kecskeméti kislányt ajándékoztak meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány „Tegyünk egy kis csodát együtt!" elnevezésű kezdeményezésének lezárultával a vállalat összesen négymillió forintot adományozott a szervezetnek, hogy beteg gyermekek álmait váltsa valóra.

A támogatási összeg egy részéből a kampányban érintett, az Invitel szolgáltatási területén lévő húsz város közül ezúttal egy kecskeméti kívánságot teljesített az alapítvány. A településen egy nagyon közvetlen, négyéves kislány örülhetett az átadott ajándéknak.

Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a négy esztendős Szófiához, akinek legnagyobb álma vált valóra a külön neki készült hercegnős ággyal. A kislány így már kedvére babázhat a testvérével és unokatestvéreivel együtt megújult szobájában, ahol valódi királykisasszonynak érezheti magát.

„Fontos számunkra, hogy az előfizetőink kényelmét növelő szolgáltatásainkon túl is minél többet tegyünk a helyi közösségekért. Örülünk, hogy a Csodalámpa Alapítvánnyal közösen Gyula, Salgótarján, Esztergom és Jászladány után immár Kecskeméten is örömöt csempészhettünk egy beteg gyermek életébe. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy további településeken is hasonló meglepetéseket szerezhetünk az elkövetkező időszakban. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki részt vett az akcióban, illetve annak népszerűsítésében elősegítve ezzel az álmok teljesítését" - fogalmazott Iski István, az Invitel lakossági marketing igazgatója.

 

Utoljára frissítve: 2015-08-26 13:40:11

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>