. Ma Zita napja van.
A Liberté Sörteraszán (is) kiszurkolták a döntetlent
2016-06-19 08:46:00
A Liberté Sörteraszán (is) kiszurkolták a döntetlent

A Liberté Sörteraszán (is) kiszurkolták a döntetlent

Tapintani lehetett a Liberté Sörteraszán a feszültséget szombat délután, amikor a magyar labdarúgó-válogatott Izland ellen játszott. A teraszon - és bent, a Libertében - ülők a 88. percben azután boldogan emelhették fel a söröskorsóikat: az Izland elleni döntetlennel két meccs után a magyar válogatott veretlenül áll a csoport élén.

 

 



Gergelics József, az MTI különtudósítója jelenti: A magyar labdarúgó-válogatott a hajrában egyenlítve 1-1-es döntetlent ért el szombaton Izland ellen a franciaországi Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában, így közel került a nyolcaddöntőbe jutáshoz.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

A szigetországiak találatához Király Gábor hibája is kellett, egy szöglet után kiejtette a labdát, ez végül büntetőhöz vezetett, amelyet Gylfi Sigurdsson értékesített a 40. percben. A magyarok a 88. percben egyenlítettek, amikor Nikolics Nemanja tört be a jobb oldalon a 16-oson belülre, beadása pedig Birkir Saevarssonról került a gólvonalon túlra.

A két csapat 11. egymás elleni meccsén először született döntetlen, a magyarok immár 21 éve nem kaptak ki Izlandtól.

A három ugyanilyen rendszerben lebonyolított világbajnokságon mindössze egyetlen csapat esett ki négy ponttal, de matematikailag a magyarok még nem jutottak a 16 közé.

Utoljára frissítve: 2016-06-19 08:50:55

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>