. Ma Ervin napja van.
A Fókusz is beszámolt Barta Zsolt, Csimbi haláláról
2014-07-29 21:01:44
A Fókusz is beszámolt Barta Zsolt, Csimbi haláláról

A Fókusz is beszámolt Barta Zsolt, Csimbi haláláról

Barta Zsolt, azaz Csimbi haláláról forgatott riportot az RTL Klub Fókusz stábja Kecskeméten. A filmet ma – kedden – este mutatták be a Fókuszban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fókusz munkatársa, Hollósi Szandra a Borsban figyelt fel egy kecskeméti újságíró, Noszlopy Nagy Miklós cikkére, amelyben Csimbi haláláról tudósított. Ezt követően kereste meg a gyászoló kecskeméti családot és sikerült elkészíteni a Fókusz számára a szomorú esemény televíziós beszámolóját.

 

Mint korábban beszámoltunk róla, Barta Zsolt, vagy ahogy sokan ismerték Kecskeméten, Csimbi, múlt szerdán lett rosszul lábteniszezés közben. Barátai azonnal mentőt riasztottak, akik ötven percig próbálták újraéleszteni, de már nem tudtak rajta segíteni. Mindössze 44 éves volt...

 

Korábban a megyei labdarúgásban tevékenykedett edzőként, néhány éve pedig sikeres lemezlovasként ismerhették meg a fiatalok. A sors tragédiája, hogy édesapja, aki kétszer is bajnokságot nyert a KTE-vel játékosként, 2000-ben szintén lábteniszezés közben lett rosszul, és vesztette életét.

 

Nézze meg ITT a Fókusz riportját!

 

Csimbit – mint ezt is megírtuk – holnap, azaz július 30-án, szerdán 15 órakor helyezik végső nyugalomra a Kecskeméti Köztemetőben.

 


Csimbi két gyönyörű gyermekét és anyakönyvvezető feleségét - akivel példás, csodálatos házasságban éltek - hagyta hátra. A család megsegítésére a Belváros önkormányzati képviselője, Vörösmarty Attila gyűjtést indított. Mint közleményében írja: „Megdöbbenéssel értesültem, hogy tegnap délután, tragikus hirtelenséggel itt hagyott bennünket Barta Zsolt barátom, barátunk, mindenki "CSIMBI"-je. Kezdeményezésemre, a Budapest Bank segítségével, felesége Zsuzsi és gyermekei részére számlát nyittattunk. Emberi és baráti kötelességünk a segítségnyújtás. Kérem, aki teheti, erejéhez képest támogassa az apa nélkül maradt családot. Ez a legkevesebb, amit tehetünk. Az adományokat a 10102529-47145600-01004008-as számlaszámra kérjük küldeni. Köszönettel Vörösmarty Attila, egy barát."

Utoljára frissítve: 2014-07-29 21:03:05

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>