|
|
|
Tweet |
|
|
|
ki szeret főzni, az tudja, hogy rendkívül változatos az a skála, amely mentén haladhatunk a konyhai alkotásainkban, és akkor még a más országok konyháiról nem is beszéltünk. A különböző fűszerek, adott országnak megfelelő gyümölcsök, van, akinek a húsok és hozzá a kiváló borok mind ínycsiklandozó falatokat jelentenek.
Étterem vagy szálloda?
Ha egy jót akarunk enni, akkor kiválasztunk egy hozzánk közel eső, ízlésünknek megfelelő éttermet. Azonban, ha egy kis időre el szeretnénk vonulni a mindennapi stressz elől, akkor néhány napra megszállhatunk egy hotelben. Az ottani időtöltésünk minőségét nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket szervíroznak a számunkra.
A hévízi Hotel Európa Fit****superior szálloda nemcsak a változatos wellness- és fürdővilágáról híres, hanem különleges gasztronómiai kínálata is magához csábítja a vendégeket. A 2020-ban az “Év szállodája” díjat megnyert hotelben nemcsak a megszálló vendégek étkezhetnek. Citrus Éttermük mesés válogatásokkal várja az étkezni vágyókat.
Bőséges reggeli
Régóta ismert tény, hogy a reggelizéssel kell elsősorban jóllakni, ezt követi mennyiségében az ebéd, majd pedig a vacsora. Az Európafitben a büféreggeli 150-féle ételt tartalmaz, melyből Ön kedve szerint válogathatja össze a gusztusának megfelelőt. Legyen Ön mindenevő vagy lakto-vegetáriánus, a szálloda odafigyel az egészséges táplálkozásra minden tekintetben.
Kiadós ebéd
A hotelben megszálló vendégek számtalan programban vehetnek részt, aktívan és passzívan is pihenhetnek. Egy kis fürdőzés, biciklizés vagy akár nordic walking túra után kitűnően fog esni az ebéd a Citrus Étteremben.
A büfékínálat mellett a napi ételkülönlegességekből, könnyű levesekből is lehet választani. Minden hónap második vasárnapján a hévízi Hotel Európa Fit****superior Sunday Brunch lakomával várja kedves vendégeit 12 és 15 óra között.
Nemcsak a hús és grillezés szerelmesei találják meg az imádott ételeiket. Az Európafitben a zöldségek kedvelői számára is igazi kuriózumokat kínálnak, mint pl. a hajdinával töltött cukkini. Ebéd után pedig nagymamáink receptjeiből készült házi süteményeket kóstolhatunk.
Laktató vacsora
A kiadós reggeli és ebéd után este mód nyílhat a magyar konyha ízei mellett megismerkedni kifejezetten a térség, Zala megye zamataival, akár halételekkel. A vegetáriánus fogások az esti menüből sem hiányozhatnak.
A minőségi italfogyasztást a hotel VinoBárja és Mandarin Bárja garantálja, ahol az italok mellett koktélokkal és kávékülönlegességekkel ismerkedhet meg a betérő vendég.
A salátabüfé mellett gazdag dresszing kínálat is elérhető, ahonnan nem hiányozhat az eper- és málnaecet, de a tökmagolaj sem. A szezonális gyümölcsökből készített sütemények mellett az Európafit specialitása a somlói galuska. A hotelbe érkezők mindenképpen próbálják ki! |
|
|
|