KECSKEMÉTI HÍRHATÁR - Jó, ha otthon is kéznél vannak a barkácskiegészítők

KECSKEMÉTI HÍRHATÁR
   
 2024.06.14.
 Péntek
Ma Vazul napja van.
Holnap Jolán napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 11. 13. 11:32     


Jó, ha otthon is kéznél vannak a barkácskiegészítők
Mindannyian jártunk már életünk során barkácsáruházban, ahol a polcok roskadásig tele vannak a különböző barkácsszerszámokkal és kiegészítőkkel. Ezekre a termékekre nagy szükségünk lehet, ha például a lakásunk felújításán dolgozunk.

Ugyanakkor nemcsak ebben az esetben tesznek jó szolgálatot, hanem egy teljesen átlagos hétköznapon is. Bármikor előfordulhat ugyanis, hogy le kell mérnünk valamit egy mérőszalaggal, vagy el kell érnünk egy magasban lévő tárgyat, amit csak létrára állva tudunk megtenni. 

 

Szerencsére a MÖBELIX barkácskiegészítői között megtalálhatjuk a legfontosabbakat, így nem kell kétségbeesnünk, ha még nem gondoskodtunk a beszerzésükről. Ezt bármikor pótolhatjuk. Nézzük, hogy melyek azok a kellékek, amiknek a hiányát előbb vagy utóbb garantáltan megérezzük!

 

Mérőszalag és ácsceruza

 

Számos okból kifolyólag lehet szükség arra, hogy különböző tárgyakat lemérjünk. Tipikusan ilyen az, amikor kinézünk egy bútort, de nem vagyunk benne biztosak, hogy az elférne-e arra a helyre, ahova szánjuk. Ilyenkor egy mérőszalaggal tudjuk a legkönnyebben levenni a méreteket.

 

Ácsceruzára nemcsak az ács mesterség művelőinek lehet szüksége, hanem nekünk is, amikor mondjuk fel akarunk szerelni a falra egy polcot vagy szekrényt. Ilyenkor ugyanis célszerű megjelölni előre, hogy azok milyen magasra kerülnek majd és hol végződik majd a szélük. A jelölések láttán ugyanis nem eshetünk abba a hibába, hogy rossz helyre szereljük fel őket.

 

Csomagkötöző

 

A mindennapokban könnyen fel tudnak halmozódni olyan dolgok, amik egy idő után feleslegessé válnak. Ezeket azonban kár lenne kidobni, ha el is adhatjuk őket. Amikor pedig megérkezik rájuk a vevő, akkor szükségünk lesz egy megfelelő méretű dobozra és egy masszív csomagkötözőre.

 

Létra

 

Ha lakásfelújítást tervezünk, aminek része például a glettelés vagy a festés, akkor ahhoz elengedhetetlen lesz egy biztonságosan használható létra. Ugyanakkor takarítás során is hasznát vehetjük, amikor például a fenti sarkokat akarjuk pókhálózni vagy le szeretnénk portalanítani a csillárokat, mennyezeti lámpákat.

 

Mágnes

 

Könnyen kedvet kaphatunk ahhoz, hogy fotókat vagy jegyzeteket tegyünk a hűtőre. Sokan a bevásárlólistát is oda helyezik, hogy szem előtt legyen, mit kell venniük a boltban. Ezeknek a felhelyezésére a legjobb megoldást a kis méretű, kör alakú mágnesek jelenti, azok ugyanis esztétikusan és stabilan megtartják a papírt.

 

Ezek tehát azok a barkácskellékek, amiket mindenképp be kell szereznünk ahhoz, hogy az olyan tevékenységek, mint amilyen például a polcok, szekrények felhelyezése, a csomagküldés, a pókhálózás vagy az emlékeztető cetlik rögzítése, gond nélkül megvalósulhasson.

 

Meglehet apróságoknak tűnnek, de ezek garantáltan olyan kiegészítők, amiknek nagy hasznát vesszük a mindennapokban. Ne legyünk hát restek körülnézni a MÖBELIX kínálatában és minél előbb szert tenni rájuk!


További hírek

  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Biztonsági ajtó beépítése a gyakorlatban 3 példán keresztül
2024. 06. 11. 17:17 kecskemeti-hirhatar.hu
  Nyáron tényleg nem végeznek lézeres kezeléseket?
2024. 06. 08. 12:22 kecskemeti-hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu
  A Magyar Péter jelenségről
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport