KECSKEMÉTI HÍRHATÁR - Brutális kamasz: véresre verte az ismeretlen fiút az utcán

KECSKEMÉTI HÍRHATÁR
   
 2024.06.14.
 Péntek
Ma Vazul napja van.
Holnap Jolán napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2012. 10. 08. 20:06     


Brutális kamasz: véresre verte az ismeretlen fiút az utcán
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 15 éves lakiteleki fiút, aki egy számára teljesen ismeretlen kecskeméti fiatalt brutálisan, kegyetlenül összevert az utcán.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 15 éves lakiteleki fiút, aki jelenleg még szökésben lévő társával egy számukra teljesen ismeretlen kecskeméti fiatalt brutálisan, kegyetlenül összevertek az utcán. A Kecskeméti Hírhatár információi szerint a bíróság által ma (október 8-án) előzetes letartóztatásba helyezett K. László azonos azzal a kamasszal, aki március 28-án egy lakiteleki általános iskolában életveszélyesen megfenyegetett egy tizenhárom éves diáklányt, és egy tanárt. 

Márciusban pontosan ugyanúgy, bilincsben vezették el a rendőrök a mindössze 15 éves Lászlót a lakiteleki iskolából, mint ahogy bilincsbe verve állították elő ma a Kecskeméti Városi Bíróságra. Ezúttal azért került a nyomozási bíró elé – ugyanaz volt a bíró, mint aki tavasszal szabadlábra helyezte – mert október 5-én este, 21 óra körül egy barátjával megtámadtak egy számukra teljesen ismeretlen fiút a kecskeméti Liszt Ferenc utcában. (Erről ITT < írtunk)


 

Mint azt a Kecskeméti Hírhatár megtudta, a sértett Roland a testvérével és osztálytársával tartózkodtak kora estig múlt pénteken a városközpontban. Nem sokkal 21 óra előtt hazafelé indultak, majd a Liszt Ferenc utcán Roland összetalálkozott egy lányismerősével, Annával. Beszélgettek, amikor két, számukra teljesen ismeretlen fiatal fiú beléjük kötött.

 

Az egyik támadó K. László volt, a másik egyelőre ismeretlen. Brutálisan nekiestek Rolandnak: nagy erővel, ököllel ütötték a gyomrán, a hasán, a fején, és az állán. Majd az ütésektől a földre került fiú lábát rugdosták. Az vetett véget a bántalmazásnak, hogy Anna a barátja és a támadók közé állt, és sikerült rávennie a két kamaszt, hogy hagyják abba a verést.

 

Rolandnak a sípcsontja törött el. A koponyacsontja, és a medencecsontja zúzódott, az ajkán és a szájüregében pedig nyílt seb keletkezett. Ellátást követően szerencsére távozhatott a kórházból, így most otthon ápolják.

 

A támadás egyik szemtanúja riasztotta telefonon a Liszt Ferenc utcába a rendőröket, akik példás gyorsasággal járőrautót küldtek a helyszínre. A járőrnek sikerült elfognia K. Lászlót, a másik támadó viszont elmenekült. A rendőrök azután meglepődve ismerték fel Lászlóban azt a lakiteleki fiút, aki március 28-án a bátyjával dührohamában életveszélyesen megfenyegetett egy 13 éves diáklányt a lakiteleki általános iskolában. Mivel a rendőrség kiérkezése után – már akkor is (!) - agresszívan viselkedtek, megbilincselték őket, és a tiszakécskei rendőrőrsre kerültek. A rendőrség, illetve az ügyészség garázdaság miatt kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat, a nyomozási bíró azonban két nap múlva szabadlábra helyezte őket. (Az eljárást ettől függetlenül természetesen folytatják még abban az ügyben.)

 

Ezt követően K. László egy hetényegyházi lakásotthonba került, ami azonban nem akadályozta meg abban, hogy újabb bűncselekményt elkövessen. Augusztus 21-én lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök. Majd október 5-én megtámadta Rolandot, ami miatt ismét őrizetbe került, és ezúttal már nem garázdaság, hanem súlyos testi sértés a gyanú.

 

A kecskeméti bíróságon már a kapuban álló biztonsági őrök is felismerték ma a gyors bűnözői karriert befutó fiatalt. A nyomozási bíró szintén, így szinte biztosra lehetett venni a végeredményt: előzetes letartóztatásba kerül. Amit egyebek között az is indokol, hogy a lakásotthonból a közelmúltban többször is megszökött, ezért tartani lehet attól, hogy ezt tenné most is. Erőszakos jelleme miatt – ez most már a nála tapasztaltak fényében nyugodtan kijelenthető - pedig egyáltalán nem kizárt, hogy befolyásolni akarná a tanukat a Liszt Ferenc utcai bűncselekmény ügyében.

 

Az előzetes letartóztatásba került K. Lászlót a rendőrök a bíróságról a börtönbe szállították. Harminc napig ott marad, az ügyben pedig folytatják az eljárást.  

Noszlopy N. MiklósTovábbi hírek

  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Biztonsági ajtó beépítése a gyakorlatban 3 példán keresztül
2024. 06. 11. 17:17 kecskemeti-hirhatar.hu
  Nyáron tényleg nem végeznek lézeres kezeléseket?
2024. 06. 08. 12:22 kecskemeti-hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu
  A Magyar Péter jelenségről
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport