KECSKEMÉTI HÍRHATÁR - Brutális kamasz: véresre verte az ismeretlen fiút az utcán

KECSKEMÉTI HÍRHATÁR
   
 2023.03.29.
 Szerda
Ma Gedeon napja van.
Holnap Auguszta napja lesz.
   EUR árfolyam
   /Rate& Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2012. 10. 08. 20:06     


Brutális kamasz: véresre verte az ismeretlen fiút az utcán
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 15 éves lakiteleki fiút, aki egy számára teljesen ismeretlen kecskeméti fiatalt brutálisan, kegyetlenül összevert az utcán.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 15 éves lakiteleki fiút, aki jelenleg még szökésben lévő társával egy számukra teljesen ismeretlen kecskeméti fiatalt brutálisan, kegyetlenül összevertek az utcán. A Kecskeméti Hírhatár információi szerint a bíróság által ma (október 8-án) előzetes letartóztatásba helyezett K. László azonos azzal a kamasszal, aki március 28-án egy lakiteleki általános iskolában életveszélyesen megfenyegetett egy tizenhárom éves diáklányt, és egy tanárt. 

Márciusban pontosan ugyanúgy, bilincsben vezették el a rendőrök a mindössze 15 éves Lászlót a lakiteleki iskolából, mint ahogy bilincsbe verve állították elő ma a Kecskeméti Városi Bíróságra. Ezúttal azért került a nyomozási bíró elé – ugyanaz volt a bíró, mint aki tavasszal szabadlábra helyezte – mert október 5-én este, 21 óra körül egy barátjával megtámadtak egy számukra teljesen ismeretlen fiút a kecskeméti Liszt Ferenc utcában. (Erről ITT < írtunk)


 

Mint azt a Kecskeméti Hírhatár megtudta, a sértett Roland a testvérével és osztálytársával tartózkodtak kora estig múlt pénteken a városközpontban. Nem sokkal 21 óra előtt hazafelé indultak, majd a Liszt Ferenc utcán Roland összetalálkozott egy lányismerősével, Annával. Beszélgettek, amikor két, számukra teljesen ismeretlen fiatal fiú beléjük kötött.

 

Az egyik támadó K. László volt, a másik egyelőre ismeretlen. Brutálisan nekiestek Rolandnak: nagy erővel, ököllel ütötték a gyomrán, a hasán, a fején, és az állán. Majd az ütésektől a földre került fiú lábát rugdosták. Az vetett véget a bántalmazásnak, hogy Anna a barátja és a támadók közé állt, és sikerült rávennie a két kamaszt, hogy hagyják abba a verést.

 

Rolandnak a sípcsontja törött el. A koponyacsontja, és a medencecsontja zúzódott, az ajkán és a szájüregében pedig nyílt seb keletkezett. Ellátást követően szerencsére távozhatott a kórházból, így most otthon ápolják.

 

A támadás egyik szemtanúja riasztotta telefonon a Liszt Ferenc utcába a rendőröket, akik példás gyorsasággal járőrautót küldtek a helyszínre. A járőrnek sikerült elfognia K. Lászlót, a másik támadó viszont elmenekült. A rendőrök azután meglepődve ismerték fel Lászlóban azt a lakiteleki fiút, aki március 28-án a bátyjával dührohamában életveszélyesen megfenyegetett egy 13 éves diáklányt a lakiteleki általános iskolában. Mivel a rendőrség kiérkezése után – már akkor is (!) - agresszívan viselkedtek, megbilincselték őket, és a tiszakécskei rendőrőrsre kerültek. A rendőrség, illetve az ügyészség garázdaság miatt kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat, a nyomozási bíró azonban két nap múlva szabadlábra helyezte őket. (Az eljárást ettől függetlenül természetesen folytatják még abban az ügyben.)

 

Ezt követően K. László egy hetényegyházi lakásotthonba került, ami azonban nem akadályozta meg abban, hogy újabb bűncselekményt elkövessen. Augusztus 21-én lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök. Majd október 5-én megtámadta Rolandot, ami miatt ismét őrizetbe került, és ezúttal már nem garázdaság, hanem súlyos testi sértés a gyanú.

 

A kecskeméti bíróságon már a kapuban álló biztonsági őrök is felismerték ma a gyors bűnözői karriert befutó fiatalt. A nyomozási bíró szintén, így szinte biztosra lehetett venni a végeredményt: előzetes letartóztatásba kerül. Amit egyebek között az is indokol, hogy a lakásotthonból a közelmúltban többször is megszökött, ezért tartani lehet attól, hogy ezt tenné most is. Erőszakos jelleme miatt – ez most már a nála tapasztaltak fényében nyugodtan kijelenthető - pedig egyáltalán nem kizárt, hogy befolyásolni akarná a tanukat a Liszt Ferenc utcai bűncselekmény ügyében.

 

Az előzetes letartóztatásba került K. Lászlót a rendőrök a bíróságról a börtönbe szállították. Harminc napig ott marad, az ügyben pedig folytatják az eljárást.  

Noszlopy N. MiklósTovábbi hírek

  Orgiára hívta Schadl későbbi vádlott társát
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  Imatermeket nyitott a Corvinus Egyetem
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  Lánczi András és Orbán Viktor, avagy Magyarország vége
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  A joghurt helye a süteményekben, tésztákban
2023. 03. 17. 10:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Nyomoz a rendőrség a Szálasi-emlékmű miatt
2023. 03. 12. 16:43 hirhatar.hu
  Brutálisan elszabadulhatnak az árak májustól
2023. 03. 12. 16:43 hirhatar.hu
  Bizarr szélsőjobboldali hakni az Edda zenekar nevével
2023. 03. 12. 16:43 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport