![]() |
|
|
|
Tweet |
|
|
![]() |
|
Február 3-én, szombaton este tartották a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelben az 50. Jogászbálat.
ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!
A Jogászbál vendégeit Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Bicskei Ferenc, a Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke köszöntötték, majd ezt követően a jó hangulatról a budapesti Mood For Dance zenekar gondoskodott.
A műsorban fellépett Csonka András (Pici) színész, énekes, műsorvezető. Az est házigazdái a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Danyi Judit és a Jászai Mari díjas Hegedűs Zoltán, a Kecskeméti Katona József Színház művészei voltak.
Ez volt a menü: Érkezéskor finger food és Frittmann Frisseceo, narancslé welcome drinkkel.
Előétel: Préselt kacsa lilakáposzta krémmel, citromborsos borjúmáj pástétom tökmagropogóssal, petrezselymes zsendice, céklás tabulé saláta.
Főétel „A" menü: Sertésszűz Wellington, lassan sütött mangalica nyakaskaraj, lyoni zelleres burgonyapüré, szalonnás kelbimbó.
Főétel „B" menü: Csirkemell pisztácia morzsában, aszalt gyümölcsös libamell ragu, csicsóka gratin, mézes sült tök.
„C" Vegetáriánus, kímélő menü: Olívában pácok cukkini szalagok, füstölt padlizsánkrém, céklás alma-körte saláta. Thai sült rizs, grillezett frissffiszeres zöldségekkel Kókusztejes panna cotta trópusi gyümölcsökkel, mangópürével.
Desszert: Túrótorta trópusi gyümölcsökkel, mangópürévél.
Éjfél után mini töltött káposzta, gyümölcs a büféasztalon.
|
|
|
|