. Ma Auguszta napja van.
Zombor Gábor ebédet osztott a Wojtyla Házban
2016-03-13 06:08:14
Zombor Gábor ebédet osztott a Wojtyla Házban

Zombor Gábor ebédet osztott a Wojtyla Házban

Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő volt a vendége a kecskeméti Wojtyla Háznak. Városunk korábbi polgármestere, aki tavaly köszönt le az egészségügyi államtitkári posztjáról, az intézmény egyik alapító tagja, így barátként köszöntötte a közösség.

 

 

 

 

 

Zombor Gábor a kötetlen hangú beszélgetés során elmondta, nyolcéves polgármestersége egyik legnagyobb büszkesége volt, amikor tíz évvel ezelőtt megszületett a szeretet, az összefogás jegyében Wojtyla Ház. Akkor még ingyenkonyhaként indult, ma viszont egy olyan komoly szociális és közművelődési központ lett, amely folyamatosan bővíti szolgáltatásainak körét, ahová mindenki szívesen jön. A képviselő viccesen megjegyezte azt is, hogy ez az intézmény lett a legnagyobb bulvárközpont Kecskeméten, hiszen a legtöbb celeb ide jár.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Zombor Gábor beszélt arról is, miért köszönt le az egészségügyi államtitkári posztról. Elmondta, hogy a napi 16 órás munka, az állandó stressz próbára tette az egészségét, szívproblémája miatt gondolta úgy, inkább a háttérből próbálja segíteni ezt a területet. - Most képviselőként igyekszem szolgálni a kecskemétieket, az egészségemre is jobban vigyázok, hogy ezt még sokáig tehessem - ígérte.

Farkas P. József, a Wojtyla Ház alapítója elmondta, egyeztettek arról, hogy napkollektorokkal szerelhessék fel az Egresssy utcai épületet. Zombor Gábor pedig biztosította arról, országgyűlési képviselőként próbál tenni az ügy érdekében.

 

Eljött a találkozóra Steinmetz Györgyné Ildikó, a Wojtyla Ház másik alapító tagja is, akit névnapja alkalmából köszöntött a közösség. A Mátyás Király Gyógyszertár vezetője volt a mai ebéd felajánlója is, neki köszönhetően kerülhetett a rászorulók asztalára a zöldborsófőzelék és hozzá a finom pörkölt.

Kézfogásos imával zárult a találkozó, majd a két vendég segített felszolgálni a Wojtyla Ház családjának ebédjét.

Utoljára frissítve: 2016-03-13 06:16:59

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Úgy érzi, hogy érdekli a különféle örömök világa, elege van a megszokott együttlétekből, valami többre, vala...
Bővebben >>