. Ma Kelemen napja van.
Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten
2013-04-18 21:47:23
Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten

Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten

Április 20-án szombaton reggel 6-tól 12 óráig a kecskeméti városi piac külső részén az első sorban megkezdődik a bio-zöldségek és bio-gyümölcsök árusítása. Itt öt Kecskemét környéki garantált bio-termesztő kínálja majd szezonális termékeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kecskemét Piac és Vásárcsarnok szabadterén - az olasz vendéglő felőli első sorban - működtetett Zöld sziget nevű bio-standon minőségi zöldségek és gyümölcsök köles-fasírt és zöldség-fasírt kóstoltatással várják a piacon járókat; továbbá egy séf – kinek személye még titok – bio-alapanyagokból főzőcskézik.

 

A termelők: Nemes Mátyás, ZFW HORTISERVICE Kft., Csányi Istvánné Margitka, Nagyné Zsuzsa, Tifontné Terike – a garantált minőség tanúsítására zöldszigetes névjegykártyát – az elárusítók pedig a megkülönböztethetőség jegyében egységes kötényt kapnak.

 

A rendezvényt az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra” programja finanszírozza, a termelők a későbbiekben a projekt honlapján is elérhetők - termékeik előrendelhetők lesznek.

Utoljára frissítve: 2013-04-18 21:47:55

További híreink
Szalagavató a Kecskeméti Református Gimnáziumban (2014)
Szombat este a Kecskeméti Református Gimnázium szalagavató ünnepélyén, az iskola gyönyörű bálteremmé átalakított sportcsarnokában, a négy végzős osztály 106 tanulójára tű...
2014-11-23 12:49:16, Hírek, Fókuszban Bővebben
Lotyózott a kecskeméti MSZP-s politikus
Orális szexre szólított föl egy nőt indulatában egy kecskeméti MSZP-s képviselőjelölt a Facebookon – olvasható a borsonline.hu-n.
2014-11-22 10:22:08, Hírek, Fókuszban Bővebben
Forró Afrikai dallamok a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban
Forró Afrikai dallamok címmel tartott péntek este jótékonysági előadást az InnerWheel Kecskemét Klub az Ifjúsági Otthonban. Az előadás jegybevételéből a Faragó Béla Gyerm...
2014-11-22 07:28:54, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Őszi babaruhabörzét (évente kétszer tartanak ruhabörzét itt) és iskolába hívogató foglalkozást is rendeztek sz...
Bővebben >>