. Ma Pál napja van.
Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten
2013-04-18 21:47:23
Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten

Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten

Április 20-án szombaton reggel 6-tól 12 óráig a kecskeméti városi piac külső részén az első sorban megkezdődik a bio-zöldségek és bio-gyümölcsök árusítása. Itt öt Kecskemét környéki garantált bio-termesztő kínálja majd szezonális termékeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kecskemét Piac és Vásárcsarnok szabadterén - az olasz vendéglő felőli első sorban - működtetett Zöld sziget nevű bio-standon minőségi zöldségek és gyümölcsök köles-fasírt és zöldség-fasírt kóstoltatással várják a piacon járókat; továbbá egy séf – kinek személye még titok – bio-alapanyagokból főzőcskézik.

 

A termelők: Nemes Mátyás, ZFW HORTISERVICE Kft., Csányi Istvánné Margitka, Nagyné Zsuzsa, Tifontné Terike – a garantált minőség tanúsítására zöldszigetes névjegykártyát – az elárusítók pedig a megkülönböztethetőség jegyében egységes kötényt kapnak.

 

A rendezvényt az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra” programja finanszírozza, a termelők a későbbiekben a projekt honlapján is elérhetők - termékeik előrendelhetők lesznek.

Utoljára frissítve: 2013-04-18 21:47:55

További híreink
Új jegytípusok és jegyárak a Kecskeméti Fürdőben július 1-től
Július 1-től megváltozik a Kecskeméti Fürdő jegystruktúrája. A változásokról sajtóközleményt juttatott el hírportálunkhoz Székely Lilla, a Kecskeméti Fürdő marketing- és ...
2015-06-30 21:34:34, Hírek, Fókuszban Bővebben
Intelligens kamerarendszer vigyázza Kecskeméten a bevezető utakat decembertől
Olyan egyedülálló rendszámfelismerő kamerarendszert szeretne a városba telepíteni a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány, amit már sikeresen működtetnek Csepelen.
2015-06-30 08:08:59, Hírek, Fókuszban Bővebben
Megalakult a Kecskeméti Városrendészet
Július 1-től a parkolással kapcsolatos feladatokat a Kecskeméti Közterület-felügyelet látja el úgy, hogy az ehhez szükséges szervezeti egység átkerült a Piac- és Vásáriga...
2015-06-30 08:02:24, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. javaslatára a kormány a korábbi 25 millióról 50 millió forin...
Bővebben >>