. Ma Márta napja van.
Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten
2013-04-18 21:47:23
Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten

Zöld sziget: bio-piac nyílik Kecskeméten

Április 20-án szombaton reggel 6-tól 12 óráig a kecskeméti városi piac külső részén az első sorban megkezdődik a bio-zöldségek és bio-gyümölcsök árusítása. Itt öt Kecskemét környéki garantált bio-termesztő kínálja majd szezonális termékeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kecskemét Piac és Vásárcsarnok szabadterén - az olasz vendéglő felőli első sorban - működtetett Zöld sziget nevű bio-standon minőségi zöldségek és gyümölcsök köles-fasírt és zöldség-fasírt kóstoltatással várják a piacon járókat; továbbá egy séf – kinek személye még titok – bio-alapanyagokból főzőcskézik.

 

A termelők: Nemes Mátyás, ZFW HORTISERVICE Kft., Csányi Istvánné Margitka, Nagyné Zsuzsa, Tifontné Terike – a garantált minőség tanúsítására zöldszigetes névjegykártyát – az elárusítók pedig a megkülönböztethetőség jegyében egységes kötényt kapnak.

 

A rendezvényt az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra” programja finanszírozza, a termelők a későbbiekben a projekt honlapján is elérhetők - termékeik előrendelhetők lesznek.

Utoljára frissítve: 2013-04-18 21:47:55

További híreink
Egymilliárdos közvilágítás-korszerűsítés Kecskeméten
Az Európai Unió és a magyar költségvetés 840 millió forintos támogatásával 980 millió forint összegű beruházással Kecskemét közterületi lámpáinak csaknem a felét energiat...
2014-07-28 17:22:52, Hírek, Fókuszban Bővebben
A Helsinki Ifjúsági Vonószenekar adott koncertet Kecskeméten
A Helsinki Ifjúsági Vonószenekar adott koncertet vasárnap este a Nagytemplomban, a Kodály Művészeti Fesztivál keretében.
2014-07-28 08:46:33, Hírek, Fókuszban Bővebben
Nagypál Sándor hitelesítette a Gokart pályán a jótékony akciót
A Szemem Fénye Alapítvány Dóri Háza működtetéséhez szükséges adományokat gyűjtő „urna" hitelesítésére kérték fel Nagypál Sándort, Kecskemét alpolgármesterét.
2014-07-28 06:39:47, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Színésztársak, és a színház dolgozói álltak sorfalat ma az életének 81. esztendejében, súlyos betegség követke...
Bővebben >>