. Ma Zoltán napja van.
XIII. Regionális Ápolási Konferencia az Ápolók Nemzetközi Napján
2014-06-06 22:19:24
XIII. Regionális Ápolási Konferencia az Ápolók Nemzetközi Napján

XIII. Regionális Ápolási Konferencia az Ápolók Nemzetközi Napján

Tizenharmadik alkalommal gyűltek össze a Bács-Kiskun Megyei Kórház ápolói és egészségügyi szakdolgozói, hogy az Ápolók Nemzetközi Napján ünnepeljenek, egyúttal elismeréseket vehessenek át a legkiválóbbak.

 

 

 

 

 

 

 

Nem csak az ápolókat ünnepelték azonban pénteken, június 6-án a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban, hanem tizenharmadik alkalommal tartottak regionális ápolási konferenciát is. A tudományos ülés védnökei D. Svébis Mihály a BKM Kórház főigazgatója és Dr. Zombor Gábor KMJ Város polgármestere voltak.

 

Az Ápolók Nemzetközi Napján rendezett ünnepségen köszöntötték a résztvevőket Pap-Szekeres Anita BKMK ápolási igazgatója, Dr. Svébis Mihály BKMK főigazgató, Dr. Mészáros János, a GYEMSZI Dél-Alföldi Térségi Igazgatóság igazgatója, Bagosi Gabriella országos vezető ápoló, és Dr. Balogh Zoltán, az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke.

 

A kórházi kitüntetéseket Dr. Svébis Mihály és Pap-Szekeres Anita adták át, a méltatásokat Engert Jakabné, a kórház Humánpolitikai osztályvezetője mondta, majd Golovics Anikó, a Magyar Ápolási Egyesület megyei vezetője adta át az egyesület kitüntetéseit. A kitüntetések átadását követően az ünnepi műsorban a Bács-Kiskun Megyei Kórház kórusa lépett fel, Szabó Sándor vezetésével.

 

A konferencia fő témája a mozgásterápia-fizioterápia a betegellátásban, a gyermekellátás, az egészségügyi és szociális ellátás nehézségei, a betegközpontú egészségügy voltak. Központi előadást három felkért előadó tartott: Vörösmarty Attila, az Albert Schweitzer Kórház (Hatvan) ápolási igazgatója az „Erőszakmentes kórház”, Varga Istvánné (Mölnlycke Health Care Kft.) „Betegbiztonság az ápolásban – Mölnlycke megoldások I.”, Bíró István (Mölnlycke Health Care Kft.) pedig „Betegbiztonság az ápolásban – Mölnlycke megoldások II.” címmel. A központi előadásokat követően két szekcióban folytatódott a konferencia.

 

A kórház Ápolási Igazgatósága az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából Egészség délutánt szervezett a Bács-Kiskun Megyei Kórház dolgozóinak. Itt került sor a legjobb előadói díjak átadására, majd főzőverseny és táncmulatság zárta a napot.

 

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETI A GALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-06-06 22:21:26

További híreink
2971 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt 108 beteg
2971 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 322 514 főre nőtt beazonosított fertőzöttek száma hazánkban. A járvány kezdete óta elvégze...
2021-02-21 21:24:05, Hírek, Fókuszban Bővebben
Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök-jelöltje
A Momentum is bejelentette miniszterelnök-jelöltjét, így négyre nőtt a lehetséges ellenzéki jelöltek száma. A bejelentést felvezető videó már ízig-vérig kampányvideó volt...
2021-02-21 21:24:00, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mi múlik az ideális páratartalom beállításán?
Szivarosok, figyelem! A humidorok és a bennük lévő páratartalom nagyon fontosak a szivarok szempontjából. Hogy miért? Mi történik, ha túl magas vagy túl alacsony a párata...
2021-02-11 20:59:06, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője és a tavaly ősszel elindult új kormányközeli, Mészáros Lőrinchez...
Bővebben >>