. Ma Magdolna napja van.
XIII. Regionális Ápolási Konferencia az Ápolók Nemzetközi Napján
2014-06-06 22:19:24
XIII. Regionális Ápolási Konferencia az Ápolók Nemzetközi Napján

XIII. Regionális Ápolási Konferencia az Ápolók Nemzetközi Napján

Tizenharmadik alkalommal gyűltek össze a Bács-Kiskun Megyei Kórház ápolói és egészségügyi szakdolgozói, hogy az Ápolók Nemzetközi Napján ünnepeljenek, egyúttal elismeréseket vehessenek át a legkiválóbbak.

 

 

 

 

 

 

 

Nem csak az ápolókat ünnepelték azonban pénteken, június 6-án a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban, hanem tizenharmadik alkalommal tartottak regionális ápolási konferenciát is. A tudományos ülés védnökei D. Svébis Mihály a BKM Kórház főigazgatója és Dr. Zombor Gábor KMJ Város polgármestere voltak.

 

Az Ápolók Nemzetközi Napján rendezett ünnepségen köszöntötték a résztvevőket Pap-Szekeres Anita BKMK ápolási igazgatója, Dr. Svébis Mihály BKMK főigazgató, Dr. Mészáros János, a GYEMSZI Dél-Alföldi Térségi Igazgatóság igazgatója, Bagosi Gabriella országos vezető ápoló, és Dr. Balogh Zoltán, az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke.

 

A kórházi kitüntetéseket Dr. Svébis Mihály és Pap-Szekeres Anita adták át, a méltatásokat Engert Jakabné, a kórház Humánpolitikai osztályvezetője mondta, majd Golovics Anikó, a Magyar Ápolási Egyesület megyei vezetője adta át az egyesület kitüntetéseit. A kitüntetések átadását követően az ünnepi műsorban a Bács-Kiskun Megyei Kórház kórusa lépett fel, Szabó Sándor vezetésével.

 

A konferencia fő témája a mozgásterápia-fizioterápia a betegellátásban, a gyermekellátás, az egészségügyi és szociális ellátás nehézségei, a betegközpontú egészségügy voltak. Központi előadást három felkért előadó tartott: Vörösmarty Attila, az Albert Schweitzer Kórház (Hatvan) ápolási igazgatója az „Erőszakmentes kórház”, Varga Istvánné (Mölnlycke Health Care Kft.) „Betegbiztonság az ápolásban – Mölnlycke megoldások I.”, Bíró István (Mölnlycke Health Care Kft.) pedig „Betegbiztonság az ápolásban – Mölnlycke megoldások II.” címmel. A központi előadásokat követően két szekcióban folytatódott a konferencia.

 

A kórház Ápolási Igazgatósága az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából Egészség délutánt szervezett a Bács-Kiskun Megyei Kórház dolgozóinak. Itt került sor a legjobb előadói díjak átadására, majd főzőverseny és táncmulatság zárta a napot.

 

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETI A GALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-06-06 22:21:26

További híreink
Egy kis segítség a szempillaspirálozáshoz
Melyik az a sminkes eszköz, amely minden nő kelléktárában megtalálható? Egyértelműen a szempillaspirál, amelyből a legtöbbünk folyamatosan új típusokat és márkákat próbál...
2024-05-07 16:43:22, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hőszivattyúval a rezsiszámla optimalizálásáért
A természet biztosítja számunkra az élethez szükséges minden forrást. Ebbe ugyanúgy beletartozik az étel és az ital, mint az éltető meleg, s ma már a technológiai fejlődé...
2024-05-07 16:40:34, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amióta létezik a Pest megyei bérlet, ami csak 500 forinttal drágább a budapestinél és amivel a Börzsöny legnag...
Bővebben >>