. Ma Csongor napja van.
XI. Városi Civil Fórum a városháza dísztermében
2016-03-11 06:35:54
XI. Városi Civil Fórum a városháza dísztermében

XI. Városi Civil Fórum a városháza dísztermében

A városháza díszterme adott helyet szerdán a tizenegyedik Városi Civil Fórumnak, amelyen a városvezetés nevében Mák Kornél alpolgármester mondott megnyitó beszédet.

 

 

 

 

 

 

 

A városházán rendezett fórum célja az önkormányzat és a civil szervezetek közötti együttműködési területek pontosítása, további szélesítése volt. Hiszen jelentős erőt képviselnek Kecskeméten a civil szervezetek. Mintegy 120 egyesületet, alapítványt és csoportot foglal magában a Városi Civil Kerekasztal, melynek képviselői szerdán találkoztak a városháza dísztermében. A fórum feladata volt a 2015-es tevékenységük értékelése, a delegáltak megválasztása, és a 2016-os esztendő feladatainak meghatározása.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


A megjelenteket Rigóné Kiss Éva, a Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjának vezetője a fórum levezető elnökeként köszöntötte, majd Kertész Erzsébet a Városi Civil Kerekasztal soros elnökeként számolt be a tavalyi munkáról.

A számok is egyértelműen mutatják, hogy Kecskemét városvezetése kiemelt partnereknek tekinti az aktívan működő civil szervezeteket. Hiszen a kecskeméti önkormányzat jelentős segítséget nyújt minden évben a civil szervezeteknek.

- Kecskemét nem csak azzal tud dicsekedni, hogy milyen kitűnő gazdasági eredményeket ért el, hanem azzal is büszkélkedhet, hogy egy óriási civil mozgalom indult el 2007-től a városban. A civil összefogás, amely egyre inkább kiegészíti az önkormányzat szolgáltatásait, példaértékű - mondta az alpolgármester.

Új elem volt a Városi Civil Fórum idei programjában egy, a civil szervezetekkel jó kapcsolatot ápoló gazdasági vállalkozás, konkrétan a Termostar Kft. bemutatkozása. Galamb János, a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. energetikai és üzletfejlesztési osztályvezetője „A Termostar Kft. szerepe Kecskemét életében" címmel tartott érdekfeszítő előadást.

Utoljára frissítve: 2016-03-11 06:40:40

További híreink
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>