. Ma György napja van.
Veránkai alkotások a Forrás Galériában
2015-03-27 06:29:17
Veránkai alkotások a Forrás Galériában

Veránkai alkotások a Forrás Galériában

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Veránkai Plein-Air alkotótáborának kiállítása nyílt meg március 26-án, csütörtökön, 17 órakor a Forrás Galériában. A kiállítást Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke nyitotta meg.







- A kiállításhoz a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzatnak annyi köze volt, van és remélem, hogy lesz is, hogy immár ez volt az elmúlt évben a 19. alkalom, amikor Veránka szigetén megrendezhettük a művészek számára ezt a tábort - mondta a megnyitón Rideg László. Kiemelte: Veránka egy sziget, ahol a természet szívében, egy nemzeti parkban, csodálatos állatvilág közelségében, fantasztikus környezetben alkothatnak. Majd így folytatta:

 

- Köszönöm a művészeknek ezeket a gyönyörű képeket és köszönöm a galériának is, hogy módot adtak az alkotások bemutatására. A megyei önkormányzat nevében pedig elmondhatom, hogy a tábor az idei költségvetésünkben is szerepel. Így a 20. alkotótábort is megtartjuk, a hazai művészek számára. Valamint lesz egy nemzetközi alkotótáborunk is, amit a testvémegyékből érkező művészek számára rendezünk majd meg.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2015-03-27 06:29:40

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>