. Ma Gedeon napja van.
Vendégeket vár a császártöltési erdei kulcsosház
2016-12-03 05:30:34
Vendégeket vár a császártöltési erdei kulcsosház

Vendégeket vár a császártöltési erdei kulcsosház

Császártöltés északi részén csendes, békés, erdei környezetben várja vendégeit a KEFAG Zrt. újonnan megépült császártöltési kulcsosháza.


A szálláshely ideális környezet a túrázást követő megpihenésnek, családi rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek, kisebb konferenciáknak és értekezleteknek.

 

 

 

A pihenést a két szinten lévő kényelmes szobák, étkezők-társalgók (TV, Wi-Fi), jól felszerelt konyhák, mosógép, valamint szabadtéri tűzrakóhely szolgálja.

 

A földszinten 1 db 1 ágyas és 1 db 2 ágyas szoba közös fürdőszobával, valamint 2 db 2 ágyas - wc-zuhanyzóval felszerelt - található szoba; az emeleten pedig 3 db 2 ágyas és 1 db 3 ágyas szoba a folyosón közös zuhanyzóval és mosdóval.

 

Az épület alsó és felső szintje elszeparálható.

 

A kulcsosház önellátó jelleggel üzemel, étkezést nem biztosítunk.

 

A szálláshely ideális helyszíne a túrázást követő megpihenésnek, családi rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek, kisebb konferenciáknak és értekezleteknek. Szabadtéri rendezvények lebonyolítására a közeli Császártöltési Parkerdő biztosít tökéletes környezetet.

 

Látnivalók, programlehetőségek a közelben: Császártöltési Pincesorok, Ősi ösvény, Szálas Béla kilátó, Falumúzeum, Képes Ház, Vörös mocsár, Hajósi Borpincék.

 

További részletek ITT!

Utoljára frissítve: 2016-12-03 18:57:19

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>