. Ma Márk napja van.
Vádat emeltek a kecskeméti biobolt eladójára támadó nő ellen
2018-03-01 17:18:10
Vádat emeltek a kecskeméti biobolt eladójára támadó nő ellen

Vádat emeltek a kecskeméti biobolt eladójára támadó nő ellen

Rablás és súlyos testi sértés miatt vádat emeltek egy nő ellen, aki tavaly szeptemberben üvegpalackkal támadt egy kecskeméti biobolt eladójára - közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész az MTI-vel.

Nánási László a közleményben azt írta, hogy a 38 éves kecskeméti nő egy bioboltban gyógyvizes üvegpalackkal többször fejbe vágta az eladót, és amikor földre esett, tovább ütötte. Közben a pénztárból kivett négyezer forintot, majd a kasszát a sértett fejéhez vágta.

 

Ezután a vádlott a hajánál és a ruhájánál fogva a raktárba rángatta az eladónőt, tovább bántalmazta, majd egy fémpolccal eltorlaszolta a helyiség ajtaját. Menekülés közben magával vitte az eladó táskáját is, amelyben mobiltelefon, százezer forint és személyes iratok voltak. Mivel a fémpolc közben elszenvedő sértett ki tudott jönni a raktárból.

 

A vádlott a rablás előtt egy fodrászüzletből magával vitte egy táskát, és hasonlóan lopott még négy belvárosi üzletből - olvasható a közleményben.

 

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő nőt rablással, személyi szabadság megsértésével, súlyos testi sértéssel és lopással vádolja.

Utoljára frissítve: 2018-03-01 17:19:01

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>