. Ma Piroska napja van.
Vad kutyából békés jószágot neveltek
2013-03-03 12:11:07
Vad kutyából békés jószágot neveltek

Vad kutyából békés jószágot neveltek

Antiszociális kutyából is lehet „kezes bárányt” nevelni – derült ki Kecskeméten, egy magatartási zavarokkal küzdő Bullterrier példáján. Az állatot – mint korábban megírtuk - Urbán András és Nagy Lívia mentették meg, majd 6 hetes tanfolyamon vett részt a Cerberos Kutyaiskolában.

 

 

 

 

 

 

 

A szakemberek szerint a Doni névre hallgató Bullterrier előélete okozta, hogy antiszociális lett más kutyákkal szemben, azonban kemény munkával ezen is lehetett változtatni. Tegnap (március 2-án) sikeresen levizsgázott Doni alapfokú engedelmességből: így most már bátran vihetik más kutyák közé a korábban meglehetősen vad kutyát, sőt az utcai sétákon sincsenek már problémák. A kísérletnek is nevezhető nevelési tréninggel azt akarták igazolni a szakemberek, hogy nem törvényszerűek a kutyatámadások, illetve van megoldás ezekre.  

 

 

 

Utoljára frissítve: 2013-03-03 12:12:15

További híreink
Vasárnapi sportprogram: Violin Maraton 2018
Jótékonysági Futóverseny a kecskeméti Kodály Iskola Szakgimnáziumi Növendékeinek szakmai fejlődéséhez, hangszeres tanulmányainak segítésére 2018. január 21-én, vasárnap.
2018-01-18 03:47:19, Hírek, Fókuszban Bővebben
Visszahívták az üveges 0,75 literes Szentkirályi szénsavmentes ásványvizet
Honlapján hívta fel a vásárlók figyelmét a Metro áruház, hogy minőségi hiba miatt levette a polcokról az üveges, 0,75 literes Szentkirályi szénsavmentes ásványvizet. Azok...
2018-01-18 03:37:53, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elrendelték a kiskunhalasi bíróságon lövöldöző férfi kényszergyógykezelését
Felmentette első fokon az emberölés kísérlete és más bűncselekmények vádja alól, és kóros elmeállapota miatt elrendelte a kényszergyógykezelését a Szegedi Törvényszék ann...
2018-01-18 03:24:01, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Tormási Autóház felvételt hirdet a következő munkakörökbe: szerviz munkafelvevő, recepciós, szerviz adminisz...
Bővebben >>