. Ma Emma napja van.
Ünnepi fogadást adott a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia a Sheratonban
2017-04-09 05:44:28
Ünnepi fogadást adott a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia a Sheratonban

Ünnepi fogadást adott a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia a Sheratonban

A Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia immár hagyományos ünnepi fogadását tartották meg 2017. április 8-án, szombaton este a Four Points by Sheraton Kecskemétben. Az Akadémia negyedik születésnapján többek között részt vett dr. Salacz László országgyűlési képviselő, a városvezetés részéről pedig Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármester asszonya, dr. Homoki Tamás, alpolgármester, valamint több kecskeméti önkormányzati képviselő is.

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

A vendégfogadást követően Ivkovicsné Béres Tímea, a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia vezetője, az est háziasszonya köszöntötte a vendégeket, majd az est sztárvendége a nemzetközi díjakkal elismert Kecskeméti Ciróka Bábszínház társulat adott műsort.

 

Ezt követően Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elnöke, Szolnok polgármestere mondott ünnepi beszédet. Ebben többek között elismerően szólt arról a munkáról, amit a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia, Kecskemét városa, valamint Béres Tímea tett a kosárlabda sportágért. Majd a névadó-szponzor Mercedesz-gyár nevében Schvéder Péter, a Mercedes-Benz Hungary Kft. présüzem vezetője köszöntötte negyedik születésnapján az Akadémiát.

 

Tímea az Akadémia 2016/2017-es szezonjáról számolt be a jelenlévő rangos vendégseregnek, a kosárlabda kecskeméti támogatóinak.

 

- Továbbra is legfontosabb feladatunknak tartjuk azt, hogy népszerűsítsük a kosárlabda sportágat minél több gyermek számára - mondta. - És kínáljuk a sportolási lehetőséget minél jobb körülmények között. Valamint rendkívül fontos az is, hogy olyan tehetségeket neveljünk, akik később az élsportban, a válogatottban is megállják majd a helyüket.

 

A Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémiának jelenleg 40 csapata, 22 versenyző csapata, és 18 előkészítő csapata van. Edzőinek száma 33, sportolói létszáma pedig 618. A családi kosárlabda csoport létszáma 40, a nyári kosaras táborok létszáma pedig 104 fő.

 

Az ünnepi fogadáson Tímea bejelentette, hogy a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia Európa egyik leghíresebb, szakmailag leginkább elismert kosárlabda klubjával, a Partizán Beograd-dal együttműködést szeretne kötni, melyet jelképesen, „mezcserével" valósítottak meg a színpadon.

 

Elhangzott az is, hogy jó ütemben épül az új Akadémiai Szakmai Központ a régi Sportuszoda területén. Olyan jó ütemben, hogy augusztusban várható az épület átadása.

 

A fogadáson Szemereyné Pataki Klaudia elismeréseket adott át azoknak a fiatal sportolóknak, akik országos hírnevet szereztek a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémiának és bekerültek korosztályuk országos válogatottjaiba. Valamint köszöntötték az Akadémia szponzorait is.

Utoljára frissítve: 2017-04-09 06:13:47

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>