. Ma Márk napja van.
Ünnepélyes búcsú a kecskeméti köztisztviselőktől
2012-12-20 07:58:42
Ünnepélyes búcsú a kecskeméti köztisztviselőktől

Ünnepélyes búcsú a kecskeméti köztisztviselőktől

A kecskeméti Polgármesteri Hivatalból a Kecskeméti Járási Hivatalba január 1-től átkerülő köztisztviselőktől és ügykezelőktől köszönt el ünnepélyes kerete között a Városházán Dr. Zombor Gábor polgármester. Az eseményen jelen volt az új munkáltató képviseletében Dr. Kerényi János kormánymegbízott, valamint Dr. Kerékgyártó Judit, a Kecskeméti Járási Hivatal leendő vezetője is.

 

 

 

 

 

- Január 1-től Önök másik hivatalban, sokan másik épületben fogják ugyanazt csinálni, mint eddig, azonban biztos vagyok benne, hogy ugyanazzal a lelkesedéssel, elhivatottsággal végzik majd a feladatukat, mint korábban – mondta Dr. Zombor Gábor. – Amikor a járási hivatalokról döntés született, mindenkiben volt egy kis bizonytalanság, és természetesen mi is átgondoltuk azt, hogy hogyan tudjuk a legnagyobb munkahely-védelmet biztosítani majd korábbi dolgozóink számára. Azért, hogy ne érje őket hátrány a későbbiekben. Ahogy azonban az egyeztetések megtörténtek, és megismerkedtünk a kormányhivatal elképzeléseivel, ezek a bizonytalanságok döntően elmúltak. Olyan megállapodást tudtunk kötni, amelynek értelmében ugyan 73-an elhagyják a polgármesteri hivatalt és a jövőben a járási hivatalban dolgoznak, azonban ugyanabban a munkakörben, és ugyanazzal az illetménnyel. Számunkra az volt a legfontosabb, hogy ezt a védelmet, ezt a biztonságot tudjuk az átadás során biztosítani. Ezt köszönöm Dr. Kerényi János kormánymegbízott úrnak és Dr. Kerékgyártó Juditnak, a járási hivatal vezetőjének.

 

 

 

Kecskemét városa „kis ajándékot” is adott a távozóknak karácsony alkalmából. Átlagosan egy havi fizetésüknek megfelelő jutalmat kapnak ugyanis a várostól távozók.

 

 

 

- A búcsú mindig nehéz dolog – mondta az ünnepségen Dr. Kerényi János kormánymegbízott. – Különösen akkor, ha az élethelyzetben történik változás. - Önök most egy új szervezetbe kerülnek. Egy olyan szervezetbe, amely a mostani járási átalakítással Bács-Kiskun megyében mintegy 1900 fős lesz. A kialakításakor pedig az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy jobb intézményrendszert hozzunk létre. Úgy gondolom, hogy a személyem, és a megyei kormányhivatal teljes vezetése az önök számára garancia arra, hogy az elkövetkezendő időkben jó munkahelyi légkörben fognak majd nálunk dolgozni. Mert jó munkát csak akkor lehet végezni, ha rendben vannak körülöttünk a dolgok. Biztos vagyok abban, hogy jól fogják érezni magukat az új munkahelyen, ahol a legtöbb helyen csak a névtábla lesz kicserélve.

 

 

 

 

- Arra fogok törekedni a közös munkánk során, hogy igazi csapatszellem alakuljon majd ki a Kecskeméti Járási Hivatalban – mondta a köztisztviselőket „befogadó” intézmény vezetőjeként Dr. Kerékgyártó Judit. - Az lesz a feladatunk, hogy még jobbá, még „modernebbé” tegyük együtt a közszolgálatot ebben a térségben. Ehhez pedig szükségünk lesz polgármester úr, és Kecskemét jegyzőjének, aljegyzőinek támogatására is. Mert az általunk kitűzött célt úgy tudjuk csak elérni, a feladatot elvégezni, ha szorosan együttműködünk. Éppen úgy, mint a közigazgatási  átalakulás során.  

 

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>