. Ma Márk napja van.
Univer24: világsztárok is csobbantak a kecskeméti medencébe
2016-02-13 20:54:51
Univer24: világsztárok is csobbantak a kecskeméti medencébe

Univer24: világsztárok is csobbantak a kecskeméti medencébe

Szombaton délelőtt 11 órakor elrajtoltak az úszók az Univer24 több ezres mezőnyében a Kecskeméti Fürdőben. Az utolsó úszó vasárnap 11 órakor jön majd ki a vízből. Addig folyamatosan váltják egymást az úszók, hiszen az Univer szándékai szerint ez egy nagy tömegeket megmozgató úszás ünnep Kecskeméten.





 

A szombat délelőtti startig előzetesen már 2200-an regisztrálták magukat az Univer24-re, az úszás ünnepe elnevezésű sportrendezvényre, amelynek Kecskemét városa és a Kecskeméti Fürdő versenyuszodája ad otthont szombaton és vasárnap. A szervezők ugyanakkor nem tartják kizártnak, hogy idén végül 2500-an úsznak 24 óra alatt Kecskeméten, ahol tavaly még „csak" 1800 résztvevője volt az Univer24-nek.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

A rendezvény célja idén is az, hogy az úszást és a vízilabdát népszerűsítse, minél több embert rávegyen a mozgásra és kedvet adjon kicsiknek és nagyoknak a vízi sportokhoz.

 

A 24 órás program ünnepélyes megnyitóján Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere megköszönte azoknak a sportolóknak, családoknak, cégeknek, és intézményeknek a hozzájárulását, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a rendezvény.

 

- Nagyot ugrottunk tavaly, amikor több mint 1700 ember látogatott el a programra az első alkalommal. Elindult egy mozgalom az úszás területén, mi pedig igyekszünk a lelkesedést életben tartani, hiszen mi, magyarok, mindig kiemelkedőek voltunk a vízi sportokban - mondta a polgármester, és a város mottójával bíztatta a résztvevőket: „Sem magasság, sem mélység nem rettent!".

 

A kecskeméti úszó legenda, Hajdú László idén is 24 órán keresztül fog úszni az Univer24 úszás ünnep programban. Szombaton 11 órakor csobbant a vízbe, és vasárnap 11 órakor fejezi be a megerőltető „kilométer-vadászatot" a medencében.

 

Laci tavaly 72.8 kilométert tempózott a Kecskeméti Fürdő nagymedencéjében 24 óra alatt, és ezzel az első lett. Csak összehasonlításképpen: a Balaton 77 kilométer hosszú. Idén 6 maratoni úszó rója a hosszakat a Kecskeméti Fürdő medencéjében. Laci vetélytársai: Orosz Ádám, Budai Lajos, Demény Attila, Perlakyné Szlavitsek Gizella Tünde, és Komár Lajos. Laci facebook honlapján szombaton 18 órakor az jelent meg, hogy túl van a hatodik órán és a 23. kilométeren. Szakértők szerint Orosz Ádám az, aki esetleg komoly vetélytársa lehet Lacinak.

 

Aki teheti, menjen ki akár éjszaka is a Kecskeméti Fürdőbe és bíztassa Hajdú Lászlót. Hajrá Laci!!!!!

 

Utoljára frissítve: 2016-02-13 21:14:23

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>