. Ma Márk napja van.
Univer-Hűségdíjat kapott a 40 éves Univer Tánczos Péter Népzenei Egyesület
2014-09-21 13:06:48
Univer-Hűségdíjat kapott a 40 éves Univer Tánczos Péter Népzenei Egyesület

Univer-Hűségdíjat kapott a 40 éves Univer Tánczos Péter Népzenei Egyesület

Az Univer Tánczos Péter Népzenei Egyesület 40 éves ünnepi koncertjén Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét alpolgármestere a város nevében jubileumi szalagot kötött fel, Szarka Balázs, az Univer elnök-vezérigazgatója pedig a cég legmagasabb elismerését, az Univer-Hűségdíjat nyújtotta át az egyesületnek. 







A 40 éve alakult együttes díjai: 15 Arany páva díjas, 3 Aranypáva nagydíjas, Kecskemét Közművelődésért díjas, KÓTA díjas, és többszörös Fesztivál, valamint Nívódíjas. Ezekre az elismerésekre is utalt a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban rendezett jubileumi koncerten, szombat este a csoportot elsőként köszöntő Szemereyné Pataki Klaudia.

 

- Kecskemét nevében szívből köszönöm azokat a szép eredményeket, melyeket az elmúlt 40 évben elértek – mondta Kecskemét alpolgármestere. – A jelenlegi városvezetés már nyolc éve dolgozik együtt Önökkel, és minden egyes városrészi programon találkozunk. Azt is jó látni, hogy olyan hagyományt teremtettek ezzel a kultúrával, hogy például a Hunyadivárosi Napok megnyitásakor, pénteken már az Önök követőivel, fiatal citerásokkal is találkozhattam. Úgy gondolom, hogy ez nagyon nagy eredmény, hogy van kinek átadni azt a tudást, azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt 40 év során Önök megszereztek.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Szarka Balázs, az Univer cégcsoport elnök-vezérigazgatója köszöntő beszédében felidézte a kezdetet, amikor az Univer találkozott a Tánczos Péter Népzenei Egyesülettel.

 

- Megtisztelő a számomra, hogy 40. születésnapján gratulálhatok a Tánczos Péter Népzenei Egyesületnek. Mi közel 20 éve vagyunk a háttere az együttesnek: mint névadó, mint erkölcsi háttér, és szerény mértékben anyagiakban. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mind az a sok kitüntetés, amivel Önöket jutalmazták, a szorgos hétköznapi munka eredménye. Olyan munka eredménye, melyben az együttes tagjai maguk is szórakoznak és minket is szórakoztatnak. Nemcsak szórakoztatnak, hanem őrzik a népdalkincset, és tovább adják a következő generációknak.

 

Szarka Balázs az ünnepi alkalomból átnyújtotta az Univer cégcsoport egyik legnagyobb erkölcsi elismerését, az Univer-Hűségdíjat az együttesnek. Az átadás során elmondta, hogy ezt a díjat azok kapják, akik az Univer nagy családjához tartoznak, és hosszú-hosszú éveken keresztül gazdagították munkájukkal a cégcsoportot, növelik az Univer jó hírét.

 

- A Tánczos Péter Népzenei Egyesület méltó arra, hogy befogadjuk őket az Univer családba – mondta Szarka Balázs. - A díj Radnai Zoltán kecskeméti képző- és iparművész alkotása. Egy családfa van rajta, melyen keresztül kötődnek egymáshoz az Univer vállalkozások. Én úgy gondolom, hogy ezen a családfán a mai naptól kezdve egy meghatározó ág a Népzenei Egyesület.


Utoljára frissítve: 2014-09-21 13:08:15

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>