. Ma Emma napja van.
Új pályakarbantartó gépek a Széktói Stadionban
2015-11-28 10:15:03
Új pályakarbantartó gépek a Széktói Stadionban

Új pályakarbantartó gépek a Széktói Stadionban

A Széktói Stadion pályakarbantartó gépparkja egy John Deere traktorral, továbbá egy John Deere hengerkéses fűnyíróval, valamint két adapterrel bővült, amelyekkel el tudják végezni a füves pályák mélylevegőztetését és a lerakódott filcréteg eltávolítását is. A 20 milliós beruházás a KLC-KTE SI közreműködésével valósult meg.

 

 

 

 

Egyesületünk a korábbi évek gyakorlatát folytatva (a gyermek szakágnak otthont adó konténeröltöző teljes felújítása és bővítése, Kubota fűnyíró traktor beszerzése) újabb gépekkel járul hozzá a Széktói Stadion fejlesztéséhez, a füves területek karbantartásához, ezáltal a gyepszőnyeg minőségének javításához. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy felnőtt és utánpótlás csapataink a lehető legjobb minőségű gyepszőnyegen készülhessenek és versenyezhessenek. Örömteli, hogy a korábbi fejlesztésekben veterán labdarúgóink is részt vettek, nekik köszönhetően műfüves lábtenisz pályával gazdagodott a létesítmény.

A pályakarbantartó géppark ezúttal egy John Deere traktorral, egy szintén John Deere hengerkéses fűnyíróval, valamint két adapterrel bővült, melyekkel el tudjuk végezni a füves pályák mélylevegőztetését és a lerakódott filcréteg eltávolítását. A beszerzéseket TAO keretből sikerült finanszírozni, melyhez szükséges 30 százalékos önrészt egyesületünk biztosította. A mai napon átvett géppark értéke 20 millió forint.

Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk az edzési és versenyeztetési körülmények folyamatos javításához, a jövőben is tervezzük további fejlesztések megvalósítását - áll a KLC-KTE SI közleményében.

(www.kecskemetilc.hu)



Utoljára frissítve: 2015-11-28 10:21:40

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>