. Ma Márk napja van.
Új jegytípusok és jegyárak a Kecskeméti Fürdőben július 1-től
2015-06-30 21:34:34
Új jegytípusok és jegyárak a Kecskeméti Fürdőben július 1-től

Új jegytípusok és jegyárak a Kecskeméti Fürdőben július 1-től

Július 1-től megváltozik a Kecskeméti Fürdő jegystruktúrája. 

 

 

 

 

 

 

A Kecskeméti Fürdőben július 1-jén életbe lépő új jegystruktúra kialakításakor a legfontosabb szempontok közé tartozott a szolgáltatások bővítése, a minél több kikapcsolódási lehetőség, és ezzel együtt a nagyobb komfortérzet biztosítása vendégeink számára. A napi jegyek árai szinte kivétel nélkül csökkennek, ami a Fürdőt látogató vendégek többségét, közel 70 %-át érinti. A bérleteknél a kedvezmények mértéke a legtöbb esetben csökken, de így is akár 40-60 %-os kedvezményt jelenthetnek ezek a konstrukciók a napi jegyek áraihoz képest.

A Fürdőben július 1-től érvényes új jegytípusok és jegyárak bevezetésével elsődleges célunk az igénybe vehető szolgáltatások bővítése. A változtatásokkal szeretnénk elérni, hogy vendégeink a Fürdő használata során több kikapcsolódási és sportolási lehetőséget vehessenek igénybe, méghozzá a lehető legjobb áron. Ennek érdekében került kialakításra 3 zóna, melyek az alábbiak:

- Fürdő zóna, melyhez az 50 méteres versenymedence, a 25 méteres medence, a tanmedence és az élményzóna medencéi tartoznak (jakuzzi, hullámmedence, bel- és kültéri élménymedence),

- Termál zóna, melyhez a bel- és kültéri termál medencék, valamint az élményzóna medencéi tartoznak,

- Szauna zóna, melyhez szaunavilágunk tartozik.

Az igénybe vehető szolgáltatások összevonásakor szem előtt kellett tartani a termál medencék befogadó képességére vonatkozó hatósági szabályokat is, valamint azt, hogy a Kecskeméti Fürdő térségünkben egyedülálló és példaértékű módon biztosít edzéslehetőséget a helyi sportegyesületek tagjai számára.  Ez azonban sajnos azzal jár, hogy az edzésidőpontok alatt az úszómedencék leterheltsége megnő, és kisebb mennyiségben áll szabad vízfelület vendégeink részére. Ennek kompenzálására kötöttük egybe az úszómedencék és az élményzóna használatát. Az élményzónában nem csak plusz kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk vendégeink számára azzal, hogy használni lehet a pihenőteraszt, a nyugágyakat, a jakuzzit, vagy például az élménymedencéket - amelyekben a termál medencékhez hasonlóan pezsgőrészek és vizes buzgárok is vannak -, hanem olyan szabad vízfelületet is biztosítunk számukra, ami a könnyed, rekreációs úszások számára is megfelelő. Az élményzóna medencéinek hőfoka kellemes, 28-30 fok körüli, ami egy könnyed úszásra, vagy az edzés utáni levezetésre is ideális.

Azok számára, akik kifejezetten sportolási szándékkal keresik fel létesítményünket, egy új jegytípust vezettünk be, a 2 órás úszójegyet. Ezen jegy megvásárlásával munkanapokon a Fürdő zóna vehető igénybe reggel 6 és 14 óra között. A 2 órás úszójegy felnőtt vendégeink számára a korábbi versenymedence használatára feljogosító jegynél is olcsóbb, méghozzá úgy, hogy az élmény zóna használatát is magába foglalja. Jelenleg nem kerül bevezetésre a 2 órás úszójegyhez kapcsolódó bérlet, de alkalmazni fogunk ilyet, amennyiben a tapasztalatok kedvezőek lesznek.

Szintén új típusú jegy a 3 órás kombinált belépőjegy, amellyel az úszó-, az élmény-, és a termál medencéket is használhatják vendégeink. Ez a jegy szintén munkanapokon, 6 és 14 óra között lesz megvásárolható, felnőttek számára 1.600, diákok számára 1.300 Ft-ért. A korábbi jegyárak esetében az említett három szolgáltatás 2.600 és 2.100 Ft-os áron volt igénybe vehető.

A családi jegy ára is csökken, a korábbi 6.000 Ft-os ár helyett 5.500 Ft-ért látogathatják a családok a Fürdő és Termál zónákat, azaz az összes szolgáltatást igénybe vehetik a szaunavilágon kívül.

Kecskemét Kártyával rendelkező vendégeink számára a jövőben is jelentős, 20 % körüli kedvezményeket biztosítunk, ami az elfogadó helyek között az egyik legmagasabb kedvezménynek számít. Kecskemét Kártya igénylésére és meghosszabbítására a csütörtöki napokon továbbra is lehetőség lesz a Fürdő aulájában.

A bérletek használatához kapcsolódóan két elkerülhetetlen változást vezetünk be július 1-től: egyrészt a jegytömbök áraiban a kedvezmények mértékét ésszerűsíteni kellett, a korábbi 60-80 %-os engedményről 40-60 %-ra csökkentettük az elérhető maximális kedvezmények mértékét. Másrészt az egyre gyakoribb visszaélések - másodlagos jegyeladások - visszaszorítása is megoldandó problémaként jelentkezett, melyre megoldást a chip kártyák bevezetése jelent. Az ilyen típusú bérleteket a papír alapú jegytömbökhöz hasonlóan szintén több személy is használhatja, ezen igényt csupán jeleznie kell a bérlet tulajdonosának a pénztáros kolléganők felé. A kártyáról értelem szerűen annyi belépés kerül levonásra, ahány személy az adott alkalommal igénybe veszi a Fürdő szolgáltatásait.

A bérletek használata során szerettünk volna azzal is minél nagyobb mozgásteret biztosítani vendégeink számára, hogy egységesen 1 évre szóló érvényességgel adjuk ki az új bérleteket. Így ritkábban fog előfordulni, hogy az érvényességi idő lejártával még fel nem használt jegyek maradnak a zsebükben.

A chip kártyás bérletekkel kapcsolatban ezúton is tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy megvásárlásukra július 3. péntektől lesz lehetőség.

A bevezetésre kerülő változások célja, hogy vendégeink többsége számára széleskörű és színvonalas szolgáltatásokat biztosítsunk megfizethető áron. Bízunk benne, hogy ezen változásokban örömüket lelik, előnyeit pedig rendszeresen kihasználják majd. Azok számára, akiknek az új jegystruktúra kevésbé vonzó, új jegytípusainkat, illetve továbbra is jelentős kedvezményű bérleteinket ajánljuk, és reméljük, továbbra is vendégeink között köszönthetjük őket.

Az új jegytípusokkal és jegyárakkal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén kérjük, forduljanak bizalommal munkatársainkhoz, akiket az info@kecskemetifurdo.hu e-mail címen, vagy a 76/500-320-as telefonszámon érhetnek el.

Utoljára frissítve: 2015-07-01 12:57:44

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>