. Ma Márk napja van.
Tüzek, balesetek, mentések
2014-08-21 11:18:54
Tüzek, balesetek, mentések

Tüzek, balesetek, mentések

Az elmúlt 48 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 műszaki mentéssel és 5 tűzesettel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett - közölte Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

 

 

 

 

 

Kedden este a Bajai hivatásos tűzoltókat Sükösd külterületére riasztották, ahol autógumi égett. A tűzoltók kéziszerszámok alkalmazásával oltották el a tüzet, amely így nem terjed tovább.

 

Szerdán reggel a Kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók Kiskunfélegyháza külterületére vonultak, ahol egy 30-szor 30 méter területű trágyarakás egy része égett. A tűzoltók két darab vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet. A helyszínen egy erőgépet is igénybe vettek az oltási feladatok elvégzéséhez.  

 

A Dunaföldvári önkéntes és a Solti önkormányzati tűzoltókat az M6-os autópálya Pest felé vezető oldalára, a 89-es km szelvényhez riasztották, ahol egy személyautó lesodródott az úttestről szerdán délután. A baleset során egy ember sérült meg. A tűzoltók a járművet áramtalanították.

 

Kecskemét, Széchenyi körúton egy személygépjármű motortere füstölt szerdán délután. A Kecskeméti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

 

Szerdán, késő délután Újmohács külterületén egy lakóépület homlokzata leomlott, amely során az épülethez tartozó villanyvezeték is leszakadt. Az áramszolgáltató szakemberei a sérült vezetéket leszigetelték, a Bajai hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, személyi sérülés nem történt.

 

Az elmúlt 48 órában összesen 4 esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltóit szabadtéri száraz növényzet tüzéhez. A kiérkező tűzoltók a lángokat gyorsan felszámolták. Személyi sérülés nem történt.

 

Utoljára frissítve: 2014-08-21 11:19:17

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>