. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Továbbra is népszerű a Kecskemét Kártya
2014-07-26 07:23:58
Továbbra is népszerű a Kecskemét Kártya

Továbbra is népszerű a Kecskemét Kártya

Továbbra is nagy az érdeklődés a Kecskemét Kártya iránt. Jelenleg már majdnem tizennégyezren rendelkeznek az elektronikus azonosító chipet tartalmazó, jelszóval védett kis plasztik lappal. Az elfogadóhelyek száma meghaladja a kétszázat, a kártyatulajdonosok pedig a helytől függően változó nagyságú, de mindenképpen jelentős kedvezményt kapnak az igénybe vett szolgáltatások, vagy a megvásárolt termékek árából.

 



A Csányi János körút 14. szám alatti ügyfélszolgálati irodában hétköznap nyolctól tizenhét óráig fogadják a kártya iránt érdeklődőket. Emellett minden csütörtökön és pénteken városunk új fürdőjében is tartanak kihelyezett ügyfélszolgálatot, ugyancsak nyolctól tizenhét óráig. Ezen a két napon a kártyák megújítását kizárólag a fürdő aulájából nyíló irodában végzik.

 

Sokan kifejezetten azért váltják ki, vagy újítják meg, mert a plasztik lappal a fürdőben a szolgáltatástól függően tíz és hatvan százalék közötti engedményt kaphatnak. A termálfürdőbe és a versenyuszodába szóló belépőhöz például kétezer forint helyett nyolcszázhatvanért juthatnak a kártyatulajdonosok. Különösen komoly kedvezmény ez, ha figyelembe vesszük, hogy a kártya kiváltásáért mindössze kétezer forintot, az évenkénti megújításért pedig ezerötszáz forintot kell fizetni.

 

Kovács Gyula, a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. lakossági üzletágának csoportvezetője hangsúlyozta, rendkívül széles a kedvezmények palettája. A teljes lista a kecskemet-kartya.hu honlapon, az elfogadóhelyek menüpontra kattintva érhető el. A kártyát egyébként a megyeszékhelyen lakók mellett a helyi cégeknél dolgozók, valamint a városunkban tanuló, tizennegyedik életévüket betöltött diákok is kiválhatják.

(KTV)

Utoljára frissítve: 2014-07-26 07:25:32

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>