. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Tóth András - Sérülések és aranyérmek
2014-08-19 17:52:45
Tóth András - Sérülések és aranyérmek

Tóth András - Sérülések és aranyérmek

Tóth András a GORTER KRC feladója sikeres szezont tudhat maga mögött – bajnoki- és kupaarany – azonban nem lehet teljesen elégedett, hiszen sérülés miatt sokat ki kellett hagyni.

 

 

 

 

 

 

 

- András, elég „hosszú” ideje vagy a kecskeméti csapat játékosa. Volt-e ilyen szerencsésen – szerencsétlen szezonod?

 

- A harmadik szezonomat kezdem itt, Kecskeméten. Sajnos alapjában véve azt kell, mondjam nem volt „túl jó” szezonom, azonban a végén happy end-del zárult, és sikeres lett.

 

- A csapat első számú feladója voltál a sérülésedig. Hogyan élted meg, hogy egy ideig nem segítheted a csapatot?

 

- Sokat tanultam a sérülésemből, a csapathoz való hozzáállásról! Edzőváltás volt, játékosok is távoztak szezon közben. A csapat megjárta a poklot és a mennyországot. Szasatól érkezése sokat tanultam, így a lehető legrosszabbkor jött a sérülésem. Makacs természet vagyok, így hamar visszatértem a csapathoz és gipsszel a bokámon is erősítettem. … és ami a legfontosabb a csapattal, a csapat mellett voltam! Első számú feladóként nagyon rossz érzés volt, hogy aktívan nem segíthetem a csapatot, bármennyire szerettem volna. Sokat dolgoztam azért, hogy mihamarabb visszatérhessek.

 

- A mögöttünk lévő szezonban megszerezted első, felnőtt aranyérmeidet. Mennyire volt váratlan Számodra a siker?

 

- Igen, váratlanul ért. Azaz, készültünk arra, hogy bajnokok és/vagy kupagyőztesek legyünk; ennek tükrében nem is volt „annyira” váratlan.

 

- Júniusban pihenés helyett edzések vártak Rátok. Hogy „bírtad” a nyári, szezon utáni edzéseket? Azóta is találkoztunk a csarnokban, amikor egyénileg erősítettél. „Szigorú” munkát írt elő Szasa a szabadság idejére?

 

- Nagyon jól bírtam a nyári – szezon utáni – edzéseket. A válogatott edzőtáborában is végig dolgoztam, azonban az utazókeretbe nem válogatott be a szövetségi kapitány. Nem írt elő, nem kért szigorú munkát Szasa a pihenés idejére – annyit kért tőlünk, hogy napi egy alkalommal mindenki mozogjon.

 

- A csapat folyamatosan alakul, új, fiatal játékosok érkeznek. Mire számíthatnak a Szurkolók az új idényben?

 

- Izgalmas szezonnak nézünk elébe. Fiatalok, ugyanakkor nagyon lelkesek vagyunk, ami a pályán, a mérkőzéseken is meg fog mutatkozni. Szurkolóink egy teljesen új kecskeméti röplabda csapatot fognak látni.

 

- Gondolom elsődleges célod a sérülésből felépülve teljes értékű munka, valamint a sérülés elkerülése. Milyen célokkal vágsz neki az új szezonnak?

 

- Természetesen a címvédés, az aranyérmek „besöprése” a cél. A nemzetközi porondon a tisztes helytállás mellett szeretnénk minél tovább jutni.

 

(kecskemetiroplabda.hu)

Utoljára frissítve: 2014-08-19 17:54:13

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>