. Ma Béla napja van.
Többször használható zsákok használatára buzdít a Spar a nylonzacskók helyett
2019-09-13 00:53:17
Többször használható zsákok használatára buzdít a Spar a nylonzacskók helyett

Többször használható zsákok használatára buzdít a Spar a nylonzacskók helyett

A Spar áruházak zöldség-gyümölcs részlegeire kihelyezett újrahasználható tasakokat a vásárlók 599 forintért szerezhetik be 2019. szeptember 10-től. A zsákok egységcsomagjai 3 darab mosható és szalaggal jól zárható, többszöri használatra alkalmas tasakot tartalmaznak.

 

A vásárlók a tasakokat kétféle módon tudják használni, attól függően, hogy az adott áruházban a zöldségrészlegen önkiszolgáló mérleg működik, vagy a pénztár futószalagjába beépített berendezés méri le a választott termék súlyát.

 

• Ha önkiszolgáló mérleges üzletben történik a vásárlás, le kell mérni a terméket zsák nélkül, ezután kell belehelyezni a terméket a zsákba, majd ráragasztani az árcímkét, otthon pedig el kell távolítani azt.

 

• Ha úgynevezett kasszamérleges üzletben vásárol valaki, a kiválasztott árut a pénztárnál a kasszaszalagra helyezéskor ki kell venni a zsákból, hogy a kasszamérleg csak a termék nettó súlyát mérje le. Ezek után lehet visszahelyezni a zsákba.

 

Mindkét módon egyszerűen használhatóak a környezetkímélő zsákok. A strapabíró, praktikus tasakokkal – ha szükséges, tisztítás után – számos alkalommal újra lehet vásárolni. A Spar célja, hogy ezzel az alternatív megoldással is ösztönözze a fogyasztókat a környezettudatos vásárlásra. Az akár évekig használható, tartós tasakoknak köszönhetően kisebb mennyiségű műanyag halmozódik fel a környezetünkben.

 

(Forrás: Spar)

Utoljára frissítve: 2019-09-13 01:11:42

További híreink
Tavaszi gardróbfrissítés: ennek az 5 alapdarabnak ott a helye a te ruhatáradban is!
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel együtt, helyettük pedig jöhetnek a lengébb darabok. Ez pedig ...
2024-03-14 18:05:16, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csomagküldés Európa egyes országaiba
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgozni. Függetlenül az életkortól, egyre többen próbálnak szeren...
2024-03-14 17:58:09, Hírek, Környezetünk Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>